Vores samarbejde med Topdanmark

Som et af Danmarks største forsikrings- og pensionsselskaber, med mere end 100 års erfaring og pensionsselskab for mere end 100.000 kunder, er Topdanmark en vigtig strategisk partner for Heap. Topdanmark varetager en række vigtige kerneydelser i Heap: De leverer alle vores opsparings- og forsikringsprodukter, forvalter din pensionsopsparing, styrer den underliggende administration af overførsler og meget mere. Men du er kunde i Heap, ikke i TopDanmark. Heaps dygtige team, har det primære formål at gøre dit liv med pension lettere, og varetager derfor langt det meste af al samspillet med vores venner i Topdanmark. Topdanmark er også aktionær i Heap A/S.

Heap er forsikringsformidler for Topdanmark

Heap formidler konkurrencedygtige pensions- og livforsikringsprodukter fra Topdanmark, og vi rådgiver dig til at finde de produkter, som passer bedst til din livssituation.
Abonnementet du betaler til Heap dækker den løbende rådgivning og service, som Heap tilbyder og bliver trukket igennem Topdanmark hver måned og udbetalt til Heap som vederlag. Se forklaring om Heaps priser her.

Heap er under opsyn af Finanstilsynet

Vi er godkendt af Finanstilsynet som formidler af pension og forsikringer, og er dermed underlagt samme lovgivning og tilsyn som alle andre forsikringsmæglere og pensionsselskaber i Danmark. Hvis du er den nørdede type, så kan du finde Heaps registrering her.

Kontakt

Heap A/S
Danneskiold-Samsøes Allé 41
1434 København K
support@heap.dk

Topdanmark
Borupvang 4
2750 Ballerup

Hvis du vil klage

Hvis du ønsker at klage over Heaps håndtering af din sag eller andre forhold, er du velkommen til at kontakte os på vores chat eller support@heap.dk.

Vil du vide mere? Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Bliv skarp på pension, få besked om vigtige begivenheder og datoer, og hold dig opdateret på de nyeste ændringer i Heap. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid melde dig fra igen.

Når du skriver dig op, accepterer du, at vi må sende dig informationer om Heap®.

Heap®
en Topdanmark-partner

Heap® er skabt i tæt samarbejde med et af landets største forsikrings- og pensionsselskaber, Topdanmark. Vi er ret nye, så det er godt at have en partner med over 100 års erfaring.

Det betyder også, at det ikke er Heaps teknologinørder, dataeksperter og designere, der investerer dine penge - det gør Topdanmark Kapitalforvaltning. Heldigvis.