Brug for hjælp? Fra begynder til ekspert.

26/8/2021 af Heap-teamet

Pension for selvstændige

Læs mere om hvad du skal være opmærksom på, når du skal finde en god pension til dig som selvstændig. Find priser på din pension for selvstændig erhvervsdrivende.

Emma Milner jager den helt rette balance mellem kompromisløst at forfølge sine drømme og at have en sikkerhed for, at det aldrig kan gå helt galt. For at lykkedes med det har hun måtte oplære sig selv i økonomistyring, investering og pension.

27/5/2021 af Heap-teamet

Prøv Heaps pensionsberegner

Prøv Heaps pensionsberegner og se, hvor meget dine overførsler kan blive til, når du skal på pension og hvor høj din udbetaling bliver.

Det er svært at finde ud af, hvor meget man skal spare op til i pension. Se Heaps anbefaling og hvor meget dine overførsler bliver til, når du skal på pension.

Saml pension

Hver voksen dansker har i gennemsnit 3 pensionsordninger. De fleste kan klare sig med en ordning og dermed spare en masse omkostninger over et helt liv.

Morten Kamp Schubert

23/2/2021 af Rasmus Bøgeskov Larsen

En anden form for tryghed med ny Heap pension

Iværksætteri kan være en uforudsigelig rutsjebanetur. Men det behøver hverken være risikabelt eller utrygt, hvis man indretter sit liv på den rette måde.

Vil du vide mere? Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Bliv skarp på pension, få besked om vigtige begivenheder og datoer, og hold dig opdateret på de nyeste ændringer i Heap. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid melde dig fra igen.

Når du skriver dig op, accepterer du, at vi må sende dig informationer om Heap®.

Heap®
en Topdanmark-partner

Heap® er skabt i tæt samarbejde med et af landets største forsikrings- og pensionsselskaber, Topdanmark. Vi er helt nye, så det er godt at have en partner med over 100 års erfaring.

Det betyder også, at det ikke er Heaps teknologinørder, dataeksperter og designere, der investerer dine penge - det gør Topdanmark Kapitalforvaltning. Heldigvis.