Brug for hjælp? Fra begynder til ekspert.

19/11/2021 af Heap-teamet

Udnyt dit skattefradrag for 2021

Spar op til din pension samtidig med at du sparer penge i skat. Udnyt dit skattefradrag for 2021 ved at overføre til din pension.

14/10/2021 af Heap-teamet

Hvad er en ratepension?

Hvad er fordele og ulemper ved ratepension? Hvor meget må man indbetale på sin ratepension? Kan man flytte sin ratepension? Få alle svarene, og find ud af hvad den bedste ratepension er, her.

26/8/2021 af Heap-teamet

Pension til selvstændige

Læs mere om hvad du skal være opmærksom på, når du skal finde en god pension til dig som selvstændig. Find priser på din pension for selvstændig erhvervsdrivende.

27/7/2021 af Heap-teamet

Hvornår kan jeg gå på pension?

Hvornår du kan gå på pension afhænger af, hvor mange penge du har brug for, for at bevare din levestandard, samt om du er afhængig af folkepensionen.

Emma Milner jager den helt rette balance mellem kompromisløst at forfølge sine drømme og at have en sikkerhed for, at det aldrig kan gå helt galt. For at lykkedes med det har hun måtte oplære sig selv i økonomistyring, investering og pension.

27/5/2021 af Heap-teamet

Prøv Heaps pensionsberegner

Prøv Heaps pensionsberegner og beregn din pensionsopsparing. Med få indtastninger kan du se, hvor meget dine overførsler kan blive til, og hvor høj din udbetaling bliver.

Er du i tvivl om, hvor meget man skal spare op til i pension? Se Heaps anbefaling, og hvor meget afkast dine overførsler konkret bliver til, når du skal på pension.

Saml pension

Skal du samle dine pensioner? Oftest er svaret JA. Det kan spare dig for en masse omkostninger. Læs hvorfor, og se hvordan du samler dine pensioner i Heap.

Morten Kamp Schubert

23/2/2021 af Rasmus Bøgeskov Larsen

Vi har brug for en anden form for tryghed.

Iværksætteri kan være en uforudsigelig rutsjebanetur. Men det behøver hverken være risikabelt eller utrygt, hvis man indretter sit liv på den rette måde.

Vil du vide mere? Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Bliv skarp på pension, få besked om vigtige begivenheder og datoer, og hold dig opdateret på de nyeste ændringer i Heap. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid melde dig fra igen.

Når du skriver dig op, accepterer du, at vi må sende dig informationer om Heap®.

Heap®
en Topdanmark-partner

Heap® er skabt i tæt samarbejde med et af landets største forsikrings- og pensionsselskaber, Topdanmark. Vi er ret nye, så det er godt at have en partner med over 100 års erfaring.

Det betyder også, at det ikke er Heaps teknologinørder, dataeksperter og designere, der investerer dine penge - det gør Topdanmark Kapitalforvaltning. Heldigvis.