Heap for startups. Befriende anderledes pension til medarbejdere i mindre virksomheder

Har du en virksomhed, som endnu ikke har truffet et valg om pension til medarbejderne, eller har du allerede været på udkig og bare ikke fundet den rette løsning?

Hos Heap har vi snakket med et stort antal founders og CEOs om pension, og mange har dårlig samvittighed over at skulle overlade opgaven til den enkelte medarbejder, som ofte mødes af en mur af kompleksitet og høje priser hos de traditionelle pensionsselskaber.

Pensionsbranchen har ikke fulgt med tiden

Kravene til pension er i dag mere personlige, og skal passe til et moderne arbejdsliv, hvor pensionen følger dig, uanset om man har en fastansættelse, arbejder nogle år som freelancer, eller hiver stikket i nogle måneder, for at fokusere på familien eller en rejse jorden rundt.

Vi hører fra mange startups, at de gerne vil tilbyde deres medarbejdere mulighed for at indbetale til pension, men de er ofte ikke interesserede i den ekstra administration og omkostning, der er forbundet med at etablere en traditionel obligatorisk firmapensionsordning.

Ny digital pension designet til startups

Derfor har vi designet markedets nemmeste og mest fleksible pension, som den enkelte medarbejder selv kan forstå og styre 24/7 via vores digitale platform.

Vi har fjernet alt bøvlet og tilbyder en pension, som er:

  1. Fuldt fleksibel: Det er 100% valgfrit for arbejdsgiver og medarbejdere, om de vil være en del af Heap og med hvor de vil overføre - og kan altid skrue op og ned, helt gratis.
  2. Uden omkostninger for arbejdsgiver: Vi opkræver ingen gebyrer eller omkostninger fra virksomhederne. Pensionen tilhører medarbejderen uanset ansættelsesforhold.
  3. Uden administrationsbyrde: Vi har minimeret arbejdet for dig og dine medarbejdere. Så det er slut med møder, papirarbejde, rapportering, og alt det andet bøvl.
  4. Støttende for dine medarbejdere: Vi tilbyder et fuldt digitalt rådgivnings-flow, så alle får den hjælp de har brug for. Alle kan også booke et online møde direkte i vores kalender.
  5. Udviklet sammen med Topdanmark: Vi samarbejder med Topdanmark, og derfor kan vi tilbyde sikre opsparinger og gode forsikringer.

Mange elsker os allerede

Mange startups har allerede valgt Heap, som deres pensionsvalg, og de har taget fantastisk imod os. Vi giver gerne en Heap introduktion til dig som leder og/eller til dine medarbejdere, men det er helt op til dig. Alle er altid velkomne til at booke et rådgivningsmøde direkte i vores kalender.

Befriende let for dine medarbejdere at komme i gang hos Heap

  1. Vælg Heap: Medarbejderen beslutter selv, om Heap er den rigtige pensionsløsning. Arbejdsgiverne giver kun en anbefaling, men der er helt frit valg.
  2. Tryk på knappen: Medarbejderen går ind på heap.dk, klikker Kom i gang, og er nu i gang med oprettelsen hos Heap.
  3. Vælg pension: Medarbejderen vælger den risikoprofil og det investeringsformål der passer dem bedst.
  4. Vælg overførsel: Medarbejderen vælger sin personlige overførsel fra nettoløn hver måned, eller bare engangsoverførsler, når der er overskud på bankkontoen.

Kom i gang

Flere features på vej

Vi ser frem til at byde mange flere startups velkommen i 2022, hvor vi også vil lancere nye løsninger, som giver virksomhederne mulighed for at indbetale til medarbejdernes pension fra lønsystemer.

Vil du høre mere, kan du kontakte vores CEO og co-founder Jeppe Winther Christensen på jeppe@heap.dk eller 60376486.

Andre artikler

Vil du vide mere?
Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Bliv skarp på pension, få besked om vigtige begivenheder og datoer, og hold dig opdateret på de nyeste ændringer i Heap. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid melde dig fra igen.

Dine informationer

Når du skriver dig op, accepterer du, at vi må sende dig informationer om Heap.
Tak! Du er nu skrevet op til vores nyhedsbrev
Noget gik desværre galt. Prøv igen!