Hvilke forsikringer vælger andre som mig?

Det kan være svært at vælge hvilke forsikringer, man skal vælge og hvor høje dækningerne skal være. Her kan du læse lidt mere om de forsikringer, som vi tilbyder, og hvilke overvejelser andre har gjort sig, da de skulle træffe deres valg.


Forsikringerne

 • Heap Erhvervsevne sikrer dig en månedlig udbetaling, hvis du skulle miste evnen til at arbejde, og er dermed medvirkende til at sikre familiens indkomst.
 • Heap Liv sikrer dine efterladte en kontant udbetaling, hvis du skulle dø, inden du går på pension, så de ikke skal bekymre sig økonomisk i en svær tid og fx kan blive boende uden din indkomst.
 • Heap Kritisk sygdom giver dig en kontant udbetaling, hvis du skulle få en alvorlig sygdom, og kan fjerne økonomiske bekymringer i en svær tid og dække ekstraudgifter til behandling eller blot forbrug under sygdommen.
 • Heap Sundhed giver adgang til behandlinger alt fra kiropraktor til kirurgi, og er designet til at få dig hurtigt på ret køl og tilbage til arbejdet, hvis du skulle blive syg.

Hvilke forsikringer tager andre som mig?

Behovet for forsikringer afhænger meget af din situation. Se hvad andre mennesker i vidt forskellige situationer har gjort her.

Lene og Claus fra Hvidovre

 • Heap Erhvervsevne: Parret skal kunne blive boende i Hvidovre, fordi Claus arbejder i byen. De regner dog med at rejse markant mindre, hvis én af dem mister deres job, så Lene vælger en dækning på 60% af hendes nuværende løn. Lene regner med, at hun vil modtage offentlig understøttelse på i gennemsnit 160.000 kr./år, hvis hun mister evnen til at arbejde, og tegner derfor en dækning på 200.000 kr./år igennem Heap. Hun er derfor samlet dækket for 360.000 kr./år.
 • Heap Liv: Da Lene tjener 60% af husstandsindkomsten og parret tilsammen har en gæld på 4 mio. kr. i deres hus, tegner Lene en dækning på 60% af deres lån i huset, altså 2,4 mio. kr. Så kan Claus blive siddende i huset, hvis hun skulle dø, og er økonomisk stillet på samme måde, som når Lene er i live og fuld arbejdsdygtig.
 • Heap Kritisk sygdom: Parret har lige arvet en større sum penge og beslutter sig for, at reservere 6 måneders forbrug til en bufferopsparing, som bl.a. skal sikre dem i tilfælde af, at en af dem får en alvorlig sygdom. Lene fravælger derfor Heap Kritisk sygdom.
 • Heap Sundhed: Lene arbejder på kontor, og vil derfor gerne kunne få hurtig behandling, hvis hun får problemer med ryggen, mærker stress, eller får andre skavanker fra en travl hverdag. Hun vælger derfor Heap Sundhed.

Hans fra Aarhus

Hans er single, i starten af 30'erne, og har arbejdet som freelancer inden for grafisk design de sidste 4 år. Hans tjener 420.000 kr./år før skat.

 • Heap Erhvervsevne: Hans vil gerne kunne leve det samme liv som nu, og vil dækkes for 80% af sin nuværende løn. Han indregner de 140-230.000 kr./år, som man har mulighed for at få i offentlig støtte, og derfor vælger han en dækning på 150.000 kr./år igennem Heap. Så er han nemlig i alt dækket for 290-380.000 kr/år, som svarer til 70-90% af hans nuværende indkomst.    
 • Heap Liv: Hans bor til leje og har ikke nogen kæreste eller familiemedlem, han vil dække, hvis han skulle miste livet. Han fravælger Heap Liv, indtil det en dag bliver mere relevant.
 • Heap Kritisk Sygdom: Da Hans er freelancer og ikke har en større opsparing, vil han gerne dække sig i tilfælde af, at han skal skulle blive alvorlig syg. Hans faste udgifter og forbrug ligger på 20.000 kr./md., og han tegner derfor en dækning på 150.000 kr., for at kunne dække mindst 6 måneders udgifter.
 • Heap Sundhed: Hans vil gerne sikre, at han kan komme hurtigt tilbage til sit arbejde, hvis han får problemer med kroppen eller ondt i sindet, så han opretter også en Heap Sundhed. Det giver ham en dejlig tryghed i hverdagen. 

Andre artikler

Vil du vide mere?
Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Bliv skarp på pension, få besked om vigtige begivenheder og datoer, og hold dig opdateret på de nyeste ændringer i Heap. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid melde dig fra igen.

Dine informationer

Når du skriver dig op, accepterer du, at vi må sende dig informationer om Heap.
Tak! Du er nu skrevet op til vores nyhedsbrev
Noget gik desværre galt. Prøv igen!