Prøv Heaps pensionsberegner

Det kan godt være svært at finde ud af, hvor meget dine overførsler bliver til, når du indbetaler til pension. I Heap har vi derfor lavet en pensionsberegner, som kan hjælpe dig med at besvare og beregne, hvor meget alle dine overførsler til din pensionsopsparing bliver til. Indtast dine informationer i nedenstående boks, og beregn din kommende pensionsopsparing.

Se hvor meget, det kan blive til

Se .

Din udbetaling som pensionist
0 kr./md.
Samlet opsparing ved pension
0 kr.
3.000.000 kr.1.500.000 kr.0 kr.
18 år93 år

Hvordan beregner pensionsberegneren?

Vi har gjort det super nemt at beregne, hvor meget du får udbetalt som pensionist i vores pensionsberegner. Du kan selv indtaste, hvor meget du overfører, og hvor meget du måske allerede har sparet op i pension (Tip: Hvis du ikke lige kan huske det, så kan du nemt logge ind og finde ud af det på pensionsinfo.dk). 

Vi har samlet udbetalingen i pensionsberegneren for både ratepension og livsvarig pension (også kaldet livrente) for at give dig et bedre overblik. I Heaps beregner kan du også lege lidt med størrelsen på dine overførsler og din pensionsalder, og se, hvad det betyder for din udbetaling som pensionist.

Sådan kommer du i gang med Heap

1. Opret en profil

Fortæl os lidt om dig selv og om du har pension i forvejen

2. Få skræddersyet din pension

Vi sammensætter din pension og du vælger hvilken retning, du vil investere i

3. Klar, parat, Heap

Underskriv aftalen med NemID og så har du en pension

Kom i gang

Hvad er Heap?

Heap er Danmarks nemmeste og mest fleksible pension, hvor du kan skræddersy din opsparing og forsikringer til dine behov - og ændre alting, hvis du ønsker det. Vi sammensætter en optimal pension for dig og sørger for at pleje din investering, så du ikke skal tænke på det. Du kan klare det hele digitalt, men vi er altid klar til at hjælpe på chatten, email, telefon eller på et online møde, hvis du har brug for det. 

Vi samarbejder med Topdanmark, et af Danmarks største pensions- og forsikringsselskaber, som varetager din pension trygt og sikkert igennem Heap. Din pension er selvfølgelig investeret ansvarligt og bæredygtigt.

Profilbillede af Ninett ChristensenProfilbillede af Jeppe Winther ChristensenProfilbillede af Lasse Nørby Rasmussen

Har du brug for hjælp?

Vi ved godt, at pension er svært. Derfor sidder vi klar til at hjælpe dig i gang med din pension.

Ring til os på 93 10 10 80Book et gratis online møde

Vil du vide mere? Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Bliv skarp på pension, få besked om vigtige begivenheder og datoer, og hold dig opdateret på de nyeste ændringer i Heap. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid melde dig fra igen.

Når du skriver dig op, accepterer du, at vi må sende dig informationer om Heap®.

Heap®
en Topdanmark-partner

Heap® er skabt i tæt samarbejde med et af landets største forsikrings- og pensionsselskaber, Topdanmark. Vi er ret nye, så det er godt at have en partner med over 100 års erfaring.

Det betyder også, at det ikke er Heaps teknologinørder, dataeksperter og designere, der investerer dine penge - det gør Topdanmark Kapitalforvaltning. Heldigvis.