Prøv Heaps pensionsberegner

Prøv Heaps pensionsberegner og beregn din pensionsopsparing. Med få indtastninger kan du se, hvor meget dine penge kan blive til i sidste ende.

Det kan godt være svært at finde ud af, hvor meget dine overførsler bliver til, når du indbetaler til pension. I Heap har vi derfor lavet en pensionsberegner, som kan hjælpe dig med at besvare og beregne, hvor meget alle dine overførsler til din pensionsopsparing bliver til. Indtast dine informationer i nedenstående boks, og beregn din kommende pensionsopsparing.

Se, hvor meget, det kan blive til

Hvordan beregner pensionsberegneren?

Vi har gjort det super nemt at beregne, hvor meget du får udbetalt som pensionist i vores pensionsberegner. Du kan selv indtaste, hvor meget du overfører, og hvor meget du måske allerede har sparet op i pension (Tip: Hvis du ikke lige kan huske det, så kan du nemt logge ind og finde ud af det på pensionsinfo.dk). 

Vi har samlet udbetalingen i pensionsberegneren for både ratepension og livsvarig pension (også kaldet livrente) for at give dig et bedre overblik. I Heaps beregner kan du også lege lidt med størrelsen på dine overførsler og din pensionsalder, og se, hvad det betyder for din udbetaling som pensionist.

Hvad er Heap?

Heap er Danmarks nemmeste og mest fleksible pension, hvor du kan skræddersy din opsparing og forsikringer til dine behov - og ændre alting, hvis du ønsker det. Vi sammensætter en optimal pension for dig og sørger for at pleje din investering, så du ikke skal tænke på det. Du kan klare det hele digitalt, men vi er altid klar til at hjælpe på chatten, email, telefon eller på et online møde, hvis du har brug for det. 

Vi samarbejder med Topdanmark, et af Danmarks største pensions- og forsikringsselskaber, som varetager din pension trygt og sikkert igennem Heap. Din pension er selvfølgelig investeret ansvarligt og bæredygtigt.

Har du brug for hjælp?

Vi ved godt, at pension er svært. Derfor sidder vi klar til at hjælpe dig i gang med din pension.

Andre artikler

Vil du vide mere?
Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Bliv skarp på pension, få besked om vigtige begivenheder og datoer, og hold dig opdateret på de nyeste ændringer i Heap. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid melde dig fra igen.

Dine informationer

Når du skriver dig op, accepterer du, at vi må sende dig informationer om Heap.
Tak! Du er nu skrevet op til vores nyhedsbrev
Noget gik desværre galt. Prøv igen!