Her er vores 5 bedste tips til at tjene pensionsmillionen

Millionen kan virke langt væk, når man ikke ved, hvor man skal starte. Derfor har vi her samlet vores 5 bedste råd her


Hvordan bliver jeg millionær? Du er langt fra den eneste, der har søgt på den gyldne sætning, og du bliver nok heller ikke den sidste. Millionen kan virke langt væk, når man ikke ved, hvor man skal starte. Derfor har vi her samlet vores 5 bedste råd til at tjene millionen, så du kan leve det liv, du ønsker som pensionist.
       

Oversigt:

  1. Find overskud i budgettet
  2. Start din pension hurtigst muligt
  3. Vælg den rigtige investeringsprofil
  4. Overfør ekstra overskud
  5. Tilpas til din lønudvikling

1. Find overskud i budgettet

Find ud af, hvor meget du kan lægge til side hver måned til pensionsopsparing, og få oprettet en fast månedlig overførsel.

2. Start din pension hurtigst muligt

Opret en pensionskonto, og start månedlige overførsler, så dine brutto penge kan blive investeret med lav afkastskat (15,3%), og nyd godt af renters rente effekten.

3. Vælg den rigtige investeringsprofil

Vælg den investeringsretning og risikoprofil, som du tror mest på. Der er ingen, som kan forudsige om fremtiden, men Heaps investeringseksperter optimerer dit afkast, uanset hvilken retning du vælger.

4. Overfør ekstra overskud

Accelerer rejsen mod millionen med ekstra overførsler til din pensionsopsparing, når du får ekstra penge mellem hænderne. Fx en bonus eller evt. arv.

5. Tilpas til din lønudvikling

Øg dine månedlige overførsler til din pension, når du får lønforhøjelse, eller dit månedlige overskud vokser. Hos Heap kan du altid justere dine overførsler hurtigt og digitalt.

Millionær kan du blive flere gange i livet, men den vigtigste million at tjene, er den, der skal sikre dig, når du bliver ældre. Du skal nemlig tænke på, at du som pensionist ikke kommer til at have den samme indkomst, som du er vant til. Derfor kommer du til at have brug for en god pensionsopsparing for at kunne opretholde den livsstil, som du i dit arbejdsliv har været vant til. 

Din pensionstilværelse kan både være lige rundt om hjørnet eller langt ude i horisonten, uanset hvad er det nu tid til at spørge dig selv, hvordan vil jeg leve som pensionist? og vigtigst af alt - skal jeg være pensionsmillionær?

Hvis svaret på det sidste spørgsmål er et ja! Så har vi her givet dig guiden til at nå millionen, så du kan nyde din pensionstilværelse - lige som du vil have den.

Første skridt mod millionen: Opret en Heap-konto

Andre artikler

Vil du vide mere?
Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Bliv skarp på pension, få besked om vigtige begivenheder og datoer, og hold dig opdateret på de nyeste ændringer i Heap. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid melde dig fra igen.

Dine informationer

Når du skriver dig op, accepterer du, at vi må sende dig informationer om Heap.
Tak! Du er nu skrevet op til vores nyhedsbrev
Noget gik desværre galt. Prøv igen!