Nyt samarbejde med Visma DataLøn skal få endnu flere i gang med pensionen

Vi har i Heap indgået et nyt samarbejde med Visma DataLøn, som skal gøre det endnu nemmere at komme i gang med pension og samtidig gøre det administrative lønarbejde meget mere effektivt.

For ærlig talt, så er både lønprocesser og pension jo noget, som man gerne vil fikse hurtigt og smertefrit, så der er tid til alle de andre opgaver på skrivebordet. Lige netop derfor har vi på begge sider kunne se den store værdi i et samarbejde, hvor målet er at gøre pension mere tilgængeligt, nemmere at administrere og meget nemmere at komme i gang med.

Visma DataLøns fleksible og nemme lønløsning bruges allerede af +60.000 virksomheder

Visma DataLøn er en af de stærkeste frontløbere, når det kommer til digitale værktøjer til virksomhedsdrift. Deres løsning til lønarbejde er hurtigt blevet én af de mest populære i Danmark, og det er der mange gode grunde til. 

Mange af lønprocesserne kører helt automatisk, ligesom funktioner og services også bliver opdateret løbende - uden at brugeren skal løfte en finger. På den måde er du sikker på, at den nyeste lovgivning bliver overholdt. DataLøn arbejder desuden godt sammen med andre systemer. Løsningen kan blandt andet integreres med brugernes tids- og økonomisystem. For den enkelte lønansvarlige betyder det, at fejl bliver meget svære at begå.

"Det er så nemt at gå til. Eller man kan omvendt sige, at det er meget svært at begå fejl. Jeg er tryg ved DataLøn"

- Anita Neesgaard, Bogholder og bruger af Visma DataLøn


Visma DataLøn har et abonnement tiI alle typer virksomheder, men henvender sig primært til små og mellemstore virksomheder. Og har man som virksomhed ikke ressourcer, tid eller lyst til selv at stå for lønarbejdet, så tilbyder DataLøn også løsninger, hvor de står for den del.

Et samarbejde, der gør pension endnu mere tilgængeligt for danskerne

Med Heap-platformen gør vi pension lettere tilgængeligt og nemt for danskerne, så flest muligt kan komme i gang. Det harmonerer rigtig godt med Visma DataLøns målsætning om tilsvarende at gøre lønprocesser effektive og nemme, så det administrative arbejde ikke behøver fylde mere end højest nødvendigt. For vi ved godt, at både lønprocesser og pension kan give anledning til hovedpine, og at det ofte er svært. 

Løn og pension er to ting, der unægteligt hænger meget tæt sammen - det ønsker vi også, at de digitale løsninger afspejler. Heap x Visma DataLøn bliver derfor et knudepunkt, som forbinder det administrative arbejde, og som vil hjælpe danske virksomheder med alt det svære omkring løn og pension. Værdien af dette smitter af på både virksomhedsledere og ansatte.

Vi vil være til stede, der hvor vores brugere forventer, vi er til stede

Med Heap-pensionsløsning har vi et ønske om at pensionere Danmark. Kigger vi på, hvordan vi gør pension nemt og fleksibelt, gælder det også om at være til stede, der hvor det giver allermest mening for kunderne. Det indebærer selvfølgelig arbejdspladsen.

“Jeg er utrolig stolt over, at vi har startet et partnerskab med Visma DataLøn, som gør Heap endnu lettere tilgængeligt for en stor del af den danske arbejdsstyrke. Visma DataLøn er den førende løn-platform til små og mellemstore virksomheder, hvor medarbejderne ofte ikke har direkte adgang til pension. Det vil vi sammen sørge for er slut, så alle dem, som ønsker en pensionsordning, nemt kan komme i gang,”

- siger Jeppe Winther Christensen, Head of Heap

Visma DataLøn hjælper mere end 60.000 virksomheder med at lave løn. I mange af de små virksomheder har de ansatte ikke direkte adgang til pension. Det skyldes, at virksomhederne har valgt de traditionelle firmapensioner fra, og mange af lønmodtagerne har et moderne, omskifteligt og fleksibelt arbejdsliv. Et arbejdsliv, som ikke just matcher de konventionelle rammer, som de fleste pensionsselskaber er underlagt. Det vil vi gerne ændre på - og samarbejdet med Visma DataLøn er et stort skridt på vejen. 

"Når du indbetaler til pension via DataLøn, bliver beløbet trukket fra i din bruttoløn - før det bliver trukket i skat. Det er en kæmpe fordel, at pensionen automatisk trækkes via lønnen og ikke skal overføres manuelt. At man med Heap kan vælge en fleksibel løsning og ændre beløbet måned for måned er en ideel løsning for SMV-ejere, startups og iværksættere med variabel indtjening,"

- fortæller Maria Mencke, Product Manager, Visma DataLøn 

En fælles kommunikationsindsats

Samarbejdet med Visma DataLøn bunder i vores mål om at skubbe muligheden for privatpension tættere på de ansatte. Det er ikke alle ansatte i små virksomheder, der er bevidste om muligheden for at oprette en fleksibel pension uden krav til hverken faste overførsler eller til størrelsen på overførsler. Og via en fælles kommunikationsindsats vil vi gerne vise, at de ikke behøver stå udenfor pensionsmarkedet og på den måde gøre pensionen lettere tilgængelig.

Vil du læse mere om Visma DataLøn, deres platform og hvilke muligheder de tilbyder? Se her.

Bruger I allerede Visma DataLøn, og er I interesseret i at komme i gang med pension? Så læs mere her.

Andre artikler

Vil du vide mere?
Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Bliv skarp på pension, få besked om vigtige begivenheder og datoer, og hold dig opdateret på de nyeste ændringer i Heap. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid melde dig fra igen.

Dine informationer

Når du skriver dig op, accepterer du, at vi må sende dig informationer om Heap.
Tak! Du er nu skrevet op til vores nyhedsbrev
Noget gik desværre galt. Prøv igen!