Det magiske sted mellem tryghedsnarkomanen og den frie fugl.

Skrevet af:

Rasmus Bøgeskov Larsen

Emma Milner jager den helt rette balance mellem kompromisløst at forfølge sine drømme og at have en sikkerhed for, at det aldrig kan gå helt galt. For at lykkedes med det har hun måtte oplære sig selv i økonomistyring, investering og pension.
Det lyder som en succeshistorie. En ung dansk kvinde dropper studierne på Københavns Universitet for at prøve lykken i New York, hvor hun ender med at lave branding for store virksomheder og vinder en Webby-award for sit arbejde.
Men for 29-årige Emma Milner har det snarere været en historie om en skattejagt. Den har indtil videre ført hende tilbage til Danmark som selvstændig erhvervsdrivende og nu på vej ind på kokkeskolen i Valby. Det er en historie om turde gå sine egne veje for at finde en mening med tilværelsen og om at gøre det uden at sætte al trygheden på spil. Om at leve i nuet samtidig med, at man sikrer sin alderdom.
“Jeg har truffet en del valg, som mange syntes var et meget stort sats. For eksempel da jeg droppede ud af universitetet og rejste til New York på egen hånd. Og nu gør jeg det så igen ved at starte på kokkeskolen. Men jeg mener, at man først finder ud af, hvordan noget virkelig er, når man går ind i det. Det er først, når man sidder i det, at man finder ud af, hvad man er god til, og hvad man synes er røvsygt”, fortæller hun.
“Jeg ved ikke præcis, hvor det er at kokkeuddannelsen skal føre mig hen. Men jeg kan allerede mærke det giver mig masser af inspiration, og at det vil give mig nogle nye ledetråde”.
“Jeg ser livet som en skattejagt, hvor jeg hele tiden søger efter ledetråde, der skal vise mig, hvor jeg kan bidrage mest og samtidig have det sjovest.“
Emma Milner
Freelancer.
Når det giver kriller i maven
Emma Milner driver enmandsvirksomheden Poncho Agency, der laver digital markedsføring, og hun er en af dem, som har oplevet fremgang under corona-krisen. I en usikker tid hyrer virksomhederne ikke nye fuldtidsmedarbejdere, men henvender sig i stedet til en freelancer som Emma Milner.
“Jeg har haft utrolig travlt. Aldrig har jeg fået så mange tilbud. Det har været utroligt tilfredsstillende“, fortæller hun.