Opret en pension på Black Friday for future you

Invester i noget, der holder længere end 2 år

Du har nok allerede spottet de første reklamer. Et kæmpe 65 tommer-TV med Eco Smart Control, en uddateret iPhone Generation last year, en billig t-shirt, som kun ligner en t-shirt, indtil den møder vaskemaskinen. Alt sammen til slagpriser, du næsten ikke kan modstå. Men har du nogensinde spurgt dig selv, om du egentlig også har brug for en elektronikdims, der har mistet alt sin værdi om 2 år?

Hvis du nu valgte at oprette en pension i stedet, så får du et produkt, der med garanti vokser i værdi, og som sikrer din fremtid.

Og hvis du nu undlod at købe det der store 65” tommer-TV, så var der allerede luft i økonomien til at overføre 5000 kr. til din pensionsopsparing. Hvad tror du, at fremtidige dig vil sætte mest pris på om 30 år?

Med en Heap-pension har vi skåret alt det overflødige palaver væk, så du får et produkt, der er ligetil og nemt at forstå, og som er skræddersyet til dit arbejdsliv. Se alle fordele ved en Heap-pension her.

Jo før du starter en pension, jo mere værdi har den i fremtiden

De fleste mennesker ved godt, at pension er vigtigt. Men det er ikke altid nok til at komme i gang. Vi forstår godt, at det kan være svært at forholde sig til sin økonomiske situation om 30-40 år, for pengene er jo trods alt lidt sjovere at bruge lige nu. Men jo før du går i gang, jo større vil din pension også vokse sig. Ikke kun pga. antallet af månedlige overførsler, men også pga. renters rente-effekten.

 • Hvis du starter din pension som 25-årig med en månedlig overførsel på 3000 kr.

  .. Så kan du se frem til en månedlig udbetaling på 19.743 kr. og en samlet pension på 5.137.279 kr. i en alder af 68 år.

 • Hvis du starter din pension som 30-årig med en månedlig overførsel på 3000 kr.

  .. Så kan du se frem til en månedlig udbetaling på 15.444 kr. og en samlet pension på 3.891.375 kr. i en alder af 68 år.

 • Vil du selv se, hvor stor en forskel det kan gøre at komme tidligt i gang?

  .. Så prøv vores pensionsberegner, hvor du kan se, hvor meget dine penge kan nå at vokse sig til.

Dine penge investeres bæredygtigt

Vælger du pensionen over fladskærmen på Black Friday, er du ikke kun med til at reducere overforbrug. Du sikrer også, at dine penge bruges til noget nyttigt i form af bæredygtige investeringer.

Hos Heap forsøger vi at gøre pension så bæredygtigt som muligt ved bl.a. at fokusere på følgende:

 • Ingen fossile brændsler, tobak, våben eller online betting

  Vi screener vores investeringer med en såkaldt “ESG-screening”, så din pension ikke bliver investeret i virksomheder indenfor fossile brændsler, tobak, våben, online betting eller lignende.

 • Investeringer for menneskerettigheder og miljø

  Vi følger FN’s Global Compact-principper og investerer i virksomheder, som lever op til de 10 principper inden for bl.a. menneskerettigheder, miljø og anti-korruption.

 • Aktivt ejerskab betyder indflydelse

  Som en stor kapitalforvalter udøver Topdanmark aktivt ejerskab på generalforsamlinger og bruger sin indflydelse på at få virksomhederne til at arbejde mod en bedre fremtid og overholde de bæredygtighedsprincipper, som Topdanmark har opstillet.

Sådan kommer du i gang med en Heap-pension

Vi har heldigvis skåret alt det overflødige palaver væk, så det er blevet nemt og overskueligt at oprette en pension.

 • Tryk på "kom i gang", og svar på nogle enkle spørgsmål

  Vi skal lære dig en lille smule at kende, før vi kan optimere din pension bedst muligt. Vi lover, at du kan gøre det over en kop kaffe.

 • Tjek vores pensionsanbefaling igennem

  Før du opretter din pension, har du mulighed for at se, hvor stor din opsparing kan vokse sig ud fra vores anbefalede profil. Du kan altid justere, hvis du vil ændre din månedlige overførsel eller investeringsretning. Uden gebyr selvfølgelig.

 • Godkendelse med NemID og underskrift

  Før vi kan sige "tillykke med din nye pension", skal du lige igennem de obligatoriske sikkerhedstrin. Det går som regel ret smertefrit og hurtigt. Går du i stå her, eller har du brug for hjælp med at komme videre, sidder vi klar i chatten eller på telefon.

 • Godt gået - du har en pension!

  Godt gået - du har en pension!
  Du har altid adgang til din pension, når du er logget ind på heap.dk. Skru op eller ned for overførsler, sæt på pause, ændr risikoprofil. Det hele kan du gøre, mens du er på farten. Gratis.

Vil du vide mere?
Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Bliv skarp på pension, få besked om vigtige begivenheder og datoer, og hold dig opdateret på de nyeste ændringer i Heap. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid melde dig fra igen.

Dine informationer

Når du skriver dig op, accepterer du, at vi må sende dig informationer om Heap.
Tak! Du er nu skrevet op til vores nyhedsbrev
Noget gik desværre galt. Prøv igen!