Start en pension.
Så sender vi blomster
til din mor.

Heap® er Topdanmark-partner

Sådan virker det

1

Du starter eller samler en pension hos Heap

2

Vi sender blomster til din mor eller en anden du holder af

3

Du fremstår helt vildt fornuftig

Alt er digitalt, så alt er nemmere

Let at starte

Du kan starte en pension hos os på 10 minutter. Døgnet rundt, året rundt. Du kan altid selv gå i dybden med detaljerne, og vi giver dig gerne gode råd og tips, hvis du får brug for det.

Let at styre

Du fortjener at være i kontrol: Juster dine overførsler eller sæt det hele på pause, når det giver mening. Vi hjælper dig altid med at træffe gode beslutinger, og du er aldrig låst af dine valg.

Let at overskue

Du har altid fuldt overblik over din opsparing, investeringer og hvor mange penge du har, når du går på pension. Og vi gør det nemt at forstå, hvad dine ændringer i dag betyder for fremtiden.

Vil du vide mere? Book et online møde!

Hvis du er nysgerrig for at høre mere eller ønsker en introduktion til Heap med én af vores venlige pensionseksperter, kan du booke et online møde lige her. Du vælger selv tidspunkt og det er ganske gratis.

Når du skriver dig op, accepterer du, at vi må sende dig informationer om Heap®.

Heap®
en Topdanmark-partner

Heap® er skabt i tæt samarbejde med et af landets største forsikrings- og pensionsselskaber, Topdanmark. Vi er helt nye, så det er godt at have en partner med over 100 års erfaring.

Det betyder også, at det ikke er Heaps teknologinørder, dataeksperter og designere, der investerer dine penge - det gør Topdanmark Kapitalforvaltning. Heldigvis.