Heap Liv — Livsforsikring

Med Heap Liv undgår du, at dine efterladte skal bekymre sig om økonomien midt i en svær tid, da de får en udbetaling, hvis du dør for tidligt.

Spørgsmål om liv og død er ikke ligefrem et go to-emne på middagsbordet. Men skulle uheldet være ude, og det værst tænkelige ske, er det afgørende for dine nærmeste, at du selv har taget stilling - blandt andet til spørgsmål om forsikringer.

Hos Heap har vi heldigvis gjort processen så nem og overskuelig som muligt, så du kan klare oprettelsen over en kop kaffe.

Den rette dækning kan være afgørende for, om dine efterladte kan opretholde deres nuværende levestandard og for eksempel blive boende i jeres nuværende fælles bolig. Hvad end du tegner forsikringen eller ej, er det en god idé at tage stilling.

For at få adgang til vores forsikringer skal du blot oprette en Heap-pensionskonto - det er ikke et krav, at du overfører til den. Og det gør faktisk vores forsikringsprodukter helt unikke, da vi er de eneste i Danmark, der tilbyder den løsning!

Prisen for en livsforsikring hos Heap

Prisen på vores livsforsikring er gennemsigtig, og du behøver ikke være bange for skjulte gebyrer.

Pris: 104 kr./md. per 500.000 kr. i dækningsbeløb
Vælg selv din dækning
Korriger løbende, hvis du vil skrue op eller ned for dækningsbeløb (kontakt os, hvis du skal skrue op)

Fordele ved at tegne Heap Liv - livsforsikring

Med Heap Liv har vi gjort det nemt for dig at tegne en livsforsikring, og vi kræver ikke så meget af dig. Så snart du har oprettet din pension, kan du tilvælge lige præcis de forsikringer, du har behov for.

  • Du sikrer dine efterladte økonomisk, hvis du går bort

  • Du vælger selv, hvem der skal have pengene udbetalt

  • Du vælger selv, hvor stor din dækning skal være, så den passer til dine efterladtes behov

  • Vi kræver ikke noget minimumsbeløb af overførsler til din pension for at tegne livsforsikringen

Værd at vide om vores livsforsikring

Vi er helt med på, at der kan opstå mange spørgsmål i forbindelse med, at du skal tegne en livsforsikring. Vi har forsøgt at komme rundt om de mest gængse spørgsmål, men vi ved også godt, at forsikringsområdet nogle gange kan være en smule kringlet. Er du i tvivl om noget, sidder vi derfor altid klar til at tage imod dine spørgsmål.

Fang os på chatten, eller giv os et kald på 93 10 10 80.

Hvem får pengene fra livsforsikringen udbetalt, hvis du dør?
+

Som udgangspunkt opretter vi altid din livsforsikring med "nærmeste pårørende" som begunstiget. Du kan altid vælge at ændre begunstigelse efter, at du har oprettet din forsikring. Dine "nærmeste pårørende" indebærer ægtefælle eller registreret partner, børn eller deres livsarvinger (børn, børnebørn osv.) samt arvinger efter testamente.

Udbetaling til dine efterladte
+

Udbetalingen til dine efterladte sker som engangsbetaling.

Betaler man skat af udbetalingen?
+

Et svært spørgsmål, men lad os forsøge at gøre det simpelt. Ægtefæller betaler ikke skat. Alle andre betaler boafgift, som er 15 % efter bundfradraget på boet.

Fordelingen af midlerne
+

Pengene fordeles ligeligt mellem de personer, der er på samme “trin”. Ægtefællen ligger på “trin 1”, hvilket betyder, at denne person i udgangspunktet vil modtage hele udbetalingen. Er det eksempelvis en enlig forælder, der dør, vil udbetalingen fordeles ligeligt mellem børnene (da de er på samme trin).

Månedlig betaling til din livsforsikring
+

Såfremt du beholder det samme dækningsbeløb, så vil din månedlige betaling ikke ændre sig over tid. Hos Heap betaler du 104 kr./måned per 500.000 kr. i dækningsbeløb. Vælger du et dækningsbeløb på eksempelvis 1.500.000, betaler du altså 312 kr./måned. Så simpelt er det.

Vil du vide mere?
Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Bliv skarp på pension, få besked om vigtige begivenheder og datoer, og hold dig opdateret på de nyeste ændringer i Heap. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid melde dig fra igen.

Dine informationer

Når du skriver dig op, accepterer du, at vi må sende dig informationer om Heap.
Tak! Du er nu skrevet op til vores nyhedsbrev
Noget gik desværre galt. Prøv igen!