Heap Tab af erhvervsevne-forsikring

Med en Tab af erhvervsevne-forsikring igennem Heap får du en månedlig udbetaling, helt indtil du skal på pension, eller indtil du genvinder erhvervsevnen. Så kan du fortsætte dit liv uden at bekymre dig om økonomien. Det er da til at forstå.

Vores arbejde er noget af det vigtigste, vi har. Det giver os noget at stå op til om morgenen, noget at tale om til middagsselskaber, og vigtigst af alt, så giver vores arbejde os den løn, som vi bruger til at leve vores liv med. Men har du nogensinde tænkt på, hvordan du ville være stillet, hvis du en dag mistede evnen til at arbejde?

Alt, hvad du har arbejdet for, er pludselig væk, og det økonomiske grundlag, der understøttede dig og din familie, er ligeledes forsvundet. Dit liv er fuldstændig ændret fra den ene dag til den anden. Men dette behøver ikke at være dig.

Skulle uheldet være ude, og du en dag mistede muligheden for at arbejde, så sikrer Heap erhvervsevne-forsikring din økonomi - uanset om det er midlertidigt eller varigt.

OBS: På nuværende tidspunkt tilbyder vi tab af erhvervsevne-forsikringen til en række erhverv. Eksempelvis til dig, som arbejder på kontor, i sundhedssektoren eller inden for forskning. Vi arbejder løbende på at udvide listen over de beskæftigelsesgrupper, som vi kan dække. Du kan se listen her. Er du i tvivl, om du kan blive dækket af en Heap Erhvervsevne-forsikring, kan du altid ringe på 93 10 10 80 eller skrive til os på chatten.

Pris og fordele ved Heaps tab af erhvervsevne-forsikring

Heap Erhvervsevne koster 64,50 kr./md. for en udbetaling på 25.000kr om året
Ingen minimumsbetalinger til pension. Du skal altså ikke være aktivt betalende medlem for at få adgang til Heap forsikringer. Du skal kun have oprettet en Heap pensionskonto.
Udbetaling allerede ved 50% invaliditet frem for ⅔ som ved mange andre selskaber
Ekstradækning
Du får gavn af Top Omsorg, som hjælper 80 % tilbage til arbejdslivet inden for 5 år, og som hjælper med at navigere i det offentlige

Usikker på hvilke forsikringer, som passer til dig?

Prøv vores forsikringsguide og få et overblik over de forsikringer, der passer til dig på bare 2 minutter.

Svar på nogle få spørgsmål og få en oversigt med det samme
Modtag en mail med et tilbud fra Heap
Opret en gratis pensionskonto og bestem selv, hvornår du vil oprette forsikringer

Herunder kan du se, hvad Heap erhvervsevne kan dække for dig

Tab af erhvervsevne-forsikringen dækker

Tab af erhvervsevne-forsikringen dækker ikke

Sidder du og tænker - det lyder da meget godt, men hvordan virker det egentlig? Så er du kommet til det rette sted. Hvis du har været så uheldig at mistet mere end 50 % af din erhvervsevne og skal have en udbetaling - så læs med herunder.

Hvordan fungerer forsikringen?

Læs mere om forsikringen hos Topdanmark

Vil du vide mere?
Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Bliv skarp på pension, få besked om vigtige begivenheder og datoer, og hold dig opdateret på de nyeste ændringer i Heap. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid melde dig fra igen.

Dine informationer

Når du skriver dig op, accepterer du, at vi må sende dig informationer om Heap.
Tak! Du er nu skrevet op til vores nyhedsbrev
Noget gik desværre galt. Prøv igen!