Giv en pension i julegave, så sender vi 500 kr.

Til personen, der har alt - undtagen en pension

Kender du en, der mangler en pension? Der er hjælp at hente, for i år kan du give en pension til din bedste ven, din lillesøster, dit voksne barn, ja, tilmed dig selv! Personen, du giver gaven til, skal blot være fyldt 18 år. Det er helt gratis, og vi sætter endda de første 500 kr. ind på deres nye pensionsopsparing. Vi sender gaven på mail.

 • Tryk på "Giv en pension i julegave", og udfyld kontaktinformationerne

  Når du bestiller en pension, skal vi bruge lidt kort information om dig eller personen, der skal modtage gaven. Så sørger vi for at sende den på mail.

 • Modtageren får en mail og skal blot følge linket

  I mailen er der et link, som modtageren blot skal følge for at indløse gaven. Her skal han/hun svare på nogle (enkle og nemme) spørgsmål, som ligger til grund for vores pensionsanbefaling. Herefter mangler vi kun underskrift med NemID. Bare rolig - det hele tager i gennemsnit kun 5 minutter.

 • Tillykke! En ny bæredygtig pension og 500 kr. til at kickstarte den'

  Sådan! Et stk. pension, og så kvitterer vi med de første 500 kr. på opsparingen. Et lille tak nu, og et kæmpe tak om 30 år.

Heap pension på mobil

Kom i gang med pension-opsparingen i dag og ikke i morgen

Det kan føles som en stor beslutning at starte en pensionopsparing. Men her til jul har vi gjort det endnu nemmere, da du kan hjælpe en af dine kære med at komme i gang.

Vi sætter de første 500 kr. ind på opsparingen.
Du giver en gave, der rent faktisk giver mening.
Det er gratis at bestille
Jo før man kommer i gang med sin pension, jo bedre udnytter man "renters rente-effekten"
Det tager kun 10 minutter for dig eller modtageren at opsætte sin pension

En pension, hvor du styrer det vigtigste - vi klarer resten

Med Heap får du endelig en pension, som er til at finde ud af. Og det, du ikke gider bruge din tid på, tager vi os af. Vi sørger også for, at din investering løbende optimeres og passer til dig og dit liv. Vores pension er 100 % fleksibel, hvilket betyder, at du til enhver tid kan ændre på, hvor meget du har lyst til at overføre, eller hvor stor din risiko skal være. Helt uden gebyrer.

Udskyder du pensionen, fordi du ikke har råd? Med Heap-pension bestemmer du altid selv, hvor meget du vil overføre
Vi klarer alt det kedelige. Men vil du alligevel høre lidt om det, kan du altid læse mere eller kontakte os. Selvom vi arbejder med pension, er vi helt nede på jorden
Det tager kun 10 minutter for dig (eller den heldige modtager) at komme i gang med en Heap-pension

Betingelser, vilkår og det andet med småt

 • Alle har mulighed for at bestille en gratis Heap-julegave til familie, venner, kollegaer eller én selv. Det er dog kun personer, der ikke allerede er kunder i Heap, som kan indløse den.

 • Gaven skal indløses senest 31/12-2021 kl. 23.59 - man behøver ikke at vente til juleaften med at tage sin gave i brug.

 • For at kunne nå at modtage den fysiske gave med posten skal denne bestilles senest 17. december kl. 16.00. Herefter sender vi gaven via email i stedet.

 • Når du benytter dig af Heaps julegave, giver du samtidig samtykke til, at vi kan bruge informationen til at kontakte dig med relevante informationer og tilbud. Vi deler selvfølgelig ikke informationer med andre.

 • Gaven på 500 kr. indbetales på den oprettede pensionsordning efter ca. 14 dage, og pengene er skattepligtige. Vi står for at indberette.

 • De 500 kr. kan ikke flyttes til anden pensionsordning inden for de første 12 måneder.

Vil du vide mere?
Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Bliv skarp på pension, få besked om vigtige begivenheder og datoer, og hold dig opdateret på de nyeste ændringer i Heap. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid melde dig fra igen.

Dine informationer

Når du skriver dig op, accepterer du, at vi må sende dig informationer om Heap.
Tak! Du er nu skrevet op til vores nyhedsbrev
Noget gik desværre galt. Prøv igen!