Opret din pension gratis, og få din julegave på 500 kr.

Fire nemme skridt, og du vil takke dig selv. Om 30 år.

Du er der næsten. Du skal bare lige igennem de her fire trin for at indløse din julegave og oprette en pension.

Start onboarding digitalt på Heap
Underskriv din nye pensionsordning med NemID - det er helt gratis
Hvis du har en eksisterende opsparing, kan du vælge at flytte den til Heap
Du har nu fået adgang til Danmarks nemmeste pension, og din julegave på 500 kr. vil stå på din opsparing inden for 14 dage

Har du brug for råd og vejledning til din nye pension eller til valg af forsikringer?

Så bare rolig, vi sidder klar til at hjælpe dig. På dit nye dashboard kan du se, hvad du får ud af din opsparing og sammenligne med andre som dig. Du kan også bestille forsikringer med valgfri dækning direkte fra dit dashboard.

Du kan chatte med os eller skrive en mail, hvis du har spørgsmål. Du kan også booke tid med vores pensionsrådgivere, som kan give råd og vejledning og få dig hjulpet godt i gang. De kan også hjælpe med at flytte eksisterende opsparinger til Heap.

Vilkår og betingelser

  • Alle har mulighed for at bestille en gratis Heap-julegave til familie, venner, kollegaer eller én selv. Det er dog kun personer, der ikke allerede er kunder i Heap, som kan indløse den.

  • Gaven skal indløses senest 31/12-2021 kl. 23.59 - man behøver ikke at vente til juleaften med at tage sin gave i brug.

  • For at kunne nå at modtage den fysiske gave med posten skal denne bestilles senest 17. december. Herefter sender vi gaven via email i stedet.

  • Når du benytter dig af Heaps julegave, giver du samtidig samtykke til, at vi kan bruge informationen til at kontakte dig med relevante informationer og tilbud. Vi deler selvfølgelig ikke informationer med andre.

  • Gaven på 500 kr. indbetales på den oprettede pensionsordning efter ca. 14 dage, og pengene er skattepligtige. Vi står for at indberette.

  • De 500 kr. kan ikke flyttes til anden pensionsordning inden for de første 12 måneder.