Presse

Pressekontakt

Vi hjælper meget gerne journalister og andre, som har brug for mere information, interviews, fotos, og lignende.

CEO og co-founder, Jeppe Winther Christensen
Mobil: 60 37 64 86
Email: jeppe@heap.dk

Presse Q&A

Hvad er Heap®?

Heap® er den digitale pensionspartner, som hjælper mennesker med fleksible arbejdsliv med at skabe et bæredygtigt fundament for deres fremtidige økonomi.

Hvorfor er der brug for Heap®?

Vi tror grundlæggende på, at gårsdagens pensionstilbud er ude af trit med fremtidens kundebehov og arbejdsmarked. Heap® tilbyder en attraktiv pensionsløsning til den moderne arbejdsstyrke med mere fleksibel livsstil og evigtskiftende behov, der gør dem i stand til endeligt at skabe og dyrke deres fremtidige økonomiske fundament – på deres egne vilkår.

Hvad adskiller Heap® fra andre pensionsløsninger?

Vi har skabt en pensionsløsning skræddersyet til mennesker med fleksible arbejdsliv, som er:

  • Enkel - pension gjort let forståelig og intuitivt, altid åbent for selvbetjening, og gode råd fra eksperter og ”andre som mig” lettilgængelige på vores 100% digitale platform.

  • Fleksibel – designet til den moderne arbejdsstyrke med evigtskiftende behov, hvordu selv starter, samler, ændrer og styrer din pensionsopsparing og forsikringer når og hvor det passer dig.

  • Gennemsigtig – pension med faste administrationsomkostninger, som giver dig adgang til at investere i det du tror mest på og attraktive forsikringer til priser, som svarer til firmaordninger. Vi har fjernet alle øvrige gebyrer.

Vil du vide mere?
Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Bliv skarp på pension, få besked om vigtige begivenheder og datoer, og hold dig opdateret på de nyeste ændringer i Heap. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid melde dig fra igen.

Dine informationer

Når du skriver dig op, accepterer du, at vi må sende dig informationer om Heap.
Tak! Du er nu skrevet op til vores nyhedsbrev
Noget gik desværre galt. Prøv igen!