Heap Liv

Heap® er Topdanmark-partner

Med Heap Liv, undgår du at dine efterladte skal bekymre sig om økonomien midt i en svær tid, da de får en udbetaling, hvis du dør for tidligt. Den rigtige dækning kan være afgørende for, om dine efterladte kan opretholde deres nuværende levestandard, og fx blive boende i jeres nuværende fælles bolig.

Fordele ved forsikringen

Sikr dine efterladte økonomisk hvis det værste skulle ske.

Vælg selv, hvor stor din dækning skal være, så den passer til dine efterladtes behov.

Vælg selv, hvem der skal have pengene udbetalt.

Hvem får pengene, hvis du dør?

Vi opretter som udgangspunkt altid din livsforsikring med "nærmeste pårørende" som begunstiget. Du kan altid vælge at ændre begunstigelse, efter at du har oprettet din forsikring.

Læs mere om livsforsikringen hos Topdanmark

Vil du vide mere? Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Bliv skarp på pension, få besked om vigtige begivenheder og datoer, og hold dig opdateret på de nyeste ændringer i Heap. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid melde dig fra igen.

Når du skriver dig op, accepterer du, at vi må sende dig informationer om Heap®.

Heap®
en Topdanmark-partner

Heap® er skabt i tæt samarbejde med et af landets største forsikrings- og pensionsselskaber, Topdanmark. Vi er helt nye, så det er godt at have en partner med over 100 års erfaring.

Det betyder også, at det ikke er Heaps teknologinørder, dataeksperter og designere, der investerer dine penge - det gør Topdanmark Kapitalforvaltning. Heldigvis.