Heap Liv - Livsforsikring

Heap® er Topdanmark-partner

Husk at tage stilling

Spørgsmål om liv og død er ikke ligefrem et go to-emne på middagsbordet. Men skulle uheldet være ude, og det værst tænkelige ske, er det afgørende for dine nærmeste, at du selv har taget stilling - blandt andet til spørgsmål om forsikringer.

Hos Heap har vi heldigvis gjort processen så nem og overskuelig som muligt, så du kan klare oprettelsen over en kop kaffe. 

Med Heap Liv undgår du, at dine efterladte skal bekymre sig om økonomien midt i en svær tid, da de får en udbetaling, hvis du dør for tidligt. Den rette dækning kan være afgørende for, om dine efterladte kan opretholde deres nuværende levestandard og for eksempel blive boende i jeres nuværende fælles bolig. Vi anbefaler derfor - hvad end du tegner forsikringen eller ej - at du tager stilling. For dig selv og dine nærmeste.

For at få adgang til vores forsikringer skal du blot oprette en Heap-pensionskonto - det er ikke et krav, at du overfører til den. Og det gør faktisk vores forsikringsprodukter helt unikke, da vi er de eneste i Danmark, der tilbyder den løsning!

Prisen på en livsforsikring

Prisen på vores livsforsikring er gennemsigtig, og du behøver ikke være bange for skjulte gebyrer.

  • Pris: 104 kr./md. per 500.000 kr. i dækningsbeløb

  • Vælg selv din dækning

  • Korriger løbende, hvis du vil skrue op eller ned for dækningsbeløb (kontakt os, hvis du skal skrue op)

Usikker på hvilke forsikringer, som passer til dig?

Prøv vores forsikringsguide og få et overblik over de forsikringer, der passer til dig på bare 2 minutter.

  • Svar på nogle få spørgsmål og få en oversigt med det samme

  • Modtag en mail med et tilbud fra Heap

  • Opret en gratis pensionskonto og bestem selv, hvornår du vil oprette forsikringer

Disse steps skal du igennem for at tegne forsikringer

Når du har oprettet din pensionskonto, kan du tilvælge de forsikringer, der matcher dine behov. Du skal bare lige igennem følgende steps.

Kom i gang med din pension på 10 minutter

Svar på spørgsmål vedrørende pension

Det kan virke mærkeligt, at der bliver smidt en masse pensionsspørgsmål i hovedet på dig. Du er dog ikke er tvunget til at indbetale noget, bare fordi vi stiller dig spørgsmål.

Tjek din anbefaling igennem, og tilpas

Du får en pensionsanbefaling baseret på dine svar, hvorefter du har mulighed for at tilpasse - lige meget om du har intentioner om at overføre til din Heap-pension eller ej.

Godkendelse med NemID og underskrift

Du skal lige igennem de sidste obligatoriske sikkerhedstrin, før du har oprettet en pensionskonto. Det går heldigvis ret hurtigt.

Nu har du adgang til vores valgfrie forsikringer!

Tillykke, du har nu en Heap-pension og har derfor adgang til dit eget personlige dashboard! Her kan du tilvælge de forsikringer, der matcher dit liv og karriere. Opstår der spørgsmål undervejs i stepsene, sidder vi altid klar til at hjælpe.

Kom i gang

Fordele ved at tegne Heap Liv

Med Heap Liv har vi gjort det nemt for dig at tegne en livsforsikring, og vi kræver ikke så meget af dig. Så snart du har oprettet din pension, kan du tilvælge lige præcis de forsikringer, du har behov for.

  • Du sikrer dine efterladte økonomisk, hvis du går bort

  • Du vælger selv, hvem der skal have pengene udbetalt

  • Du vælger selv, hvor stor din dækning skal være, så den passer til dine efterladtes behov

  • Vi kræver ikke noget minimumsbeløb af overførsler til din pension for at tegne livsforsikringen

Værd at vide om vores livsforsikring

Vi er helt med på, at der kan opstå mange spørgsmål i forbindelse med, at du skal tegne en livsforsikring. Vi har forsøgt at komme rundt om de mest gængse spørgsmål, men vi ved også godt, at forsikringsområdet nogle gange kan være en smule kringlet. Er du i tvivl om noget, sidder vi derfor altid klar til at tage imod dine spørgsmål.

Fang os på mail: support@heap.dk eller giv os et kald på 93 10 10 80.

Hvem får pengene fra livsforsikringen udbetalt, hvis du dør?

Som udgangspunkt opretter vi altid din livsforsikring med "nærmeste pårørende" som begunstiget. Du kan altid vælge at ændre begunstigelse efter, at du har oprettet din forsikring. Dine "nærmeste pårørende" indebærer ægtefælle eller registreret partner, børn eller deres livsarvinger (børn, børnebørn osv.) samt arvinger efter testamente.

Udbetaling til dine efterladte

Udbetalingen til dine efterladte sker som en engangsbetaling.

Betaler man skat af udbetalingen?

Et svært spørgsmål, men lad os forsøge at gøre det simpelt. Ægtefæller betaler ikke skat. Alle andre betaler boafgift, som er 15 % efter bundfradraget på boet. 

Fordelingen af midlerne

Pengene fordeles ligeligt mellem de personer, der er på samme “trin”. Ægtefællen ligger på “trin 1”, hvilket betyder, at denne person i udgangspunktet vil modtage hele udbetalingen. Er det eksempelvis en enlig forælder, der dør, vil udbetalingen fordeles ligeligt mellem børnene (da de er på samme trin). 

Månedlig betaling til din livsforsikring

Såfremt du beholder det samme dækningsbeløb, så vil din månedlige betaling ikke ændre sig over tid. Hos Heap betaler du 104 kr./måned per 500.000 kr. i dækningsbeløb. Vælger du et dækningsbeløb på eksempelvis 1.500.000, betaler du altså 312 kr./måned. Så simpelt er det.

Vil du vide mere? Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Bliv skarp på pension, få besked om vigtige begivenheder og datoer, og hold dig opdateret på de nyeste ændringer i Heap. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid melde dig fra igen.

Når du skriver dig op, accepterer du, at vi må sende dig informationer om Heap®.

Heap®
en Topdanmark-partner

Heap® er skabt i tæt samarbejde med et af landets største forsikrings- og pensionsselskaber, Topdanmark. Vi er ret nye, så det er godt at have en partner med over 100 års erfaring.

Det betyder også, at det ikke er Heaps teknologinørder, dataeksperter og designere, der investerer dine penge - det gør Topdanmark Kapitalforvaltning. Heldigvis.