Vi vil pensionere Danmark

Heap® er Topdanmark-partner

Det har før været umuligt at få en pension, som passer til det moderne arbejdsliv, hvor flere vælger selvbestemmelse, frihed og fleksibilitet i arbejdslivet over fast månedsløn og jobsikkerhed. Sådan er det heldigvis ikke længere.

I Heap gør vi op med forestillingen om, at pension er komplekst, ufleksibelt og kedeligt. Vi hjælper danskerne i gang med en pension, som kan tilpasses individuelle behov, og hvor du selv kan være i kontrol. Både dig som aldrig er kommet i gang med en pension, og dig som gerne vil samle og få bedre styr på dine småpensioner.

Heap er digital pension, gjort helt nemt, fleksibelt og bæredygtigt. Du kan nemt komme i gang 24/7, og du har altid fuld kontrol over din pension. For vi har fjernet alle minimumskrav, papirarbejde og manuelt arbejde. Hvis du har brug for hjælp eller et godt råd, er vi kun et klik væk, og vi er altid klar til at hjælpe dig.

Heap-teamet

Vi er Heap

Vores team kommer med mange års dansk og international erfaring fra pension, finansielle servicer og startups. Du kan møde os på chatten, på telefon eller ved at booke et online møde direkte fra vores hjemmeside. Vi vil altid gerne snakke med dig.

Har du lyst til at være med på rejsen?

Heaps medarbejdere

  Bjarke Daugaard

  Head of Design

  Esben Anker-Møller

  Senior Frontend Developer

  Hans Pelle Jart

  Digital Designer

  Jeppe Winther Christensen

  CEO & Co-Founder

  Jon Lauridsen

  Fullstack Developer

  Julie Dalseth

  Digital Designer

  Lasse Nørby Rasmussen

  CPO & Co-Founder

  Martin Jensen

  B2B Lead

  Mathias Skar-Gislinge

  Head of Marketing & Growth

  Nicklas Møller

  Fullstack Developer

  Ninett Christensen

  Customer Success Lead

  Peter Brandt Müller

  CTO

Pension. Opdateret til det 21. århundrede


Vi samarbejder med Topdanmark

Topdanmark er et af Danmarks største forsikrings- og pensionsselskaber, med over 100.000 kunder og mere end 100 års erfaring. Indsigterne og erfaringerne herfra er vi glade for at kunne bruge på Heap-rejsen.


Din pension er i sikre hænder

Topdanmark forvalter som livsforsikringsselskab din pension, og dine penge er her i trygge hænder. Topdanmarks dygtige investeringseksperter sikrer dig et højt afkast, og sørger for løbende at optimere og diversificere din opsparing i takt med at investeringsmarkeder udvikler og ændrer sig. Altid i ansvarlige og bæredygtige investeringer.


Vi udvikler fremtidens pensionsløsning i tæt samarbejde med Topdanmark

Vores nye unikke, fleksible pensionsløsning bliver løbende forbedret og videreudviklet i tæt samarbejde med både vores kunder og Topdanmarks pensionseksperter, for at sikre, at du får den bedst mulige digitale pensionsløsning. Heaps pensionsløsning vil du derfor ikke kunne finde på hylden hos Topdanmark eller andre udbydere i Danmark.

Vil du vide mere? Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Bliv skarp på pension, få besked om vigtige begivenheder og datoer, og hold dig opdateret på de nyeste ændringer i Heap. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid melde dig fra igen.

Når du skriver dig op, accepterer du, at vi må sende dig informationer om Heap®.

Heap®
en Topdanmark-partner

Heap® er skabt i tæt samarbejde med et af landets største forsikrings- og pensionsselskaber, Topdanmark. Vi er ret nye, så det er godt at have en partner med over 100 års erfaring.

Det betyder også, at det ikke er Heaps teknologinørder, dataeksperter og designere, der investerer dine penge - det gør Topdanmark Kapitalforvaltning. Heldigvis.