Vi vil pensionere Danmark

Det har før været umuligt at få en pension, som passer til det moderne arbejdsliv, hvor flere vælger selvbestemmelse, frihed og fleksibilitet i arbejdslivet over fast månedsløn og jobsikkerhed. Sådan er det heldigvis ikke længere.

I Heap gør vi op med forestillingen om, at pension er komplekst, ufleksibelt og kedeligt.

Vi hjælper danskerne i gang med en pension, som kan tilpasses individuelle behov, og hvor du selv kan være i kontrol. Både dig som aldrig er kommet i gang med en pension, og dig som gerne vil samle og få bedre styr på dine småpensioner.

Heap er digital pension, gjort helt nemt, fleksibelt og bæredygtigt. Du kan nemt komme i gang 24/7, og du har altid fuld kontrol over din pension. For vi har fjernet alle minimumskrav, papirarbejde og manuelt arbejde. Hvis du har brug for hjælp eller et godt råd, er vi kun et klik væk, og vi er altid klar til at hjælpe dig.

Heap-teamet

Vi er Heap

Vores team kommer med mange års dansk og international erfaring fra pension, finansielle servicer og startups. Du kan møde os på chatten, på telefon eller ved at booke et online møde direkte fra vores hjemmeside. Vi vil altid gerne snakke med dig. Har du lyst til at være med på rejsen?

Heaps medarbejdere

Ann Kathrine Østergaard
Digital Lead

Jeppe Winther Christensen

CEO & Co-Founder

Julie Klint Garby

Customer Success Manager

Martin Jensen

B2B Lead

Nicklas Møller

Fullstack Developer

Julie Dalseth

Senior Digital Designer

Lasse Nørby Rasmussen

CPO & Co-Founder

Mathias Skar-Gislinge

Head of Marketing & Growth

Ninett Christensen

Customer Success Lead

Peter Brandt Müller

CTO

Esben Anker-Møller

Senior Frontend Developer

Bjarke Daugaard

Head of Design
Topdanmark

Pension. Opdateret til det 21. århundrede

  • Vi er en del af Topdanmark

    Topdanmark er et af Danmarks største forsikrings- og pensionsselskaber, med over 300.000 kunder og mere end 100 års erfaring. Indsigterne og erfaringerne herfra er vi glade for at kunne bruge på Heap-rejsen.

  • Din pension er i sikre hænder

    Topdanmark forvalter som livsforsikringsselskab din pension, og dine penge er her i trygge hænder. Topdanmarks dygtige investeringseksperter sikrer dig et højt afkast, og sørger for løbende at optimere og diversificere din opsparing i takt med at investeringsmarkeder udvikler og ændrer sig. Altid i ansvarlige og bæredygtige investeringer.

  • Vi udvikler fremtidens pensionsløsning i tæt samarbejde med Topdanmark

    Vores nye unikke, fleksible pensionsløsning bliver løbende forbedret og videreudviklet i tæt samarbejde med både vores kunder og Topdanmarks pensionseksperter, for at sikre, at du får den bedst mulige digitale pensionsløsning. Heaps pensionsløsning vil du derfor ikke kunne finde på hylden hos Topdanmark eller andre udbydere i Danmark.

Vil du vide mere?
Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Bliv skarp på pension, få besked om vigtige begivenheder og datoer, og hold dig opdateret på de nyeste ændringer i Heap. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid melde dig fra igen.

Dine informationer

Når du skriver dig op, accepterer du, at vi må sende dig informationer om Heap.
Tak! Du er nu skrevet op til vores nyhedsbrev
Noget gik desværre galt. Prøv igen!

Heap er en del af Topdanmark

Heap® er skabt i samarbejde med et af landets største forsikrings- og pensionsselskaber, Topdanmark. Vi er ret nye, så det er godt at have en partner med over 100 års erfaring.

Det betyder også, at det ikke er Heaps teknologinørder, dataeksperter og designere, der investerer dine penge - det gør Topdanmark Kapitalforvaltning. Heldigvis.