Danmarks nemmeste pension for dine ansatte

Fleksibel og bæredygtig pension til de ansatte, helt uden bindinger og gebyrer.

Ingen administration

Med Heap for virksomheder slipper I helt for bøvlet administration og diverse omkostninger. Ingen gebyrer for virksomheden.

Fleksibel

Dine ansatte bestemmer selv, hvor meget de overfører, og hvilke forsikringer der passer til deres behov. Ingen bindinger.

Støttende

Dine ansatte bliver hjulpet godt i gang med en personlig kontaktperson, som altid er klar til at give 1:1 rådgivning.

Bæredygtig

Topdanmarks investeringseksperter optimerer løbende dine ansattes pension for et højt og bæredygtigt afkast.

Opret din virksomhed - gratis og uforpligtende

Opret din virksomhed, og modtag din skræddersyede adgang til Heap-pension.

Du kan nemt dele de nødvendige informationer med dine ansatte, så de kan komme i gang med det samme - helt digitalt!

Har du eller dine ansatte brug for rådgivning, sidder vi klar på chatten, telefon og e-mail.

Uforpligtende og uden omkostninger for din virksomhed og dine ansatte.

Dine informationer

Din virksomhed

Når du skriver dig op, accepterer du, at vi må sende dig informationer om Heap.
Så er din virksomhed oprettet.

Vi sender dig en email med en guide og dit unikke link, så dine medarbejdere kan oprette sig og få 500 kr. i startbonus.
Noget gik desværre galt. Prøv igen!

Få en nem pension, der passer til jer

Heap for virksomheder er Danmarks nemmeste pension til virksomheder. Du undgår administration, og dine ansatte får personlig hjælp.

Hvad får din virksomhed?

 • Ingen administration

  Hos Heap slipper virksomheden for løbende at skulle administrere pensioner og forsikringer i kedelige møder. Du skal blot henvise dine ansatte til os, så opretter de sig hos Heap.

 • Ingen omkostninger, ingen bindinger

  Det koster 0 kr. for virksomheden at bruge Heap. Vi binder ikke dine nuværende og fremtidige ansatte til at oprette en pension. Dine ansatte bestemmer helt selv over deres pension og forsikringer.

 • Helt fleksible overførsler

  Din virksomhed og dine ansatte bestemmer helt selv, hvornår og hvor meget i overfører. Lad dine ansatte overføre penge via MobilePay, eller sæt overførsler op i jeres lønsystem. Ændr overførslerne, når I vil.

Hvad får dine ansatte?

 • Nem, fleksibel og bæredygtig pension

  Med Heap får dine ansatte en pension som er 100 % fleksibel og bæredygtigt investeret. Dine ansatte kan selv bestemme, hvor meget de overfører, og hvilke forsikringer de gerne vil have. Dine ansatte kan selv rette alting inde på Heap, lige når det passer dem.

 • Professionel hjælp og støtte

  Dine ansatte kan altid kontakte os og få personlig hjælp. Vi sidder klar både på chat, mail og telefon. Og har de brug for ekstra hjælp til noget, kan de altid booke et individuelt onlinemøde på ca. 30 minutter, hvor de kan få den hjælp, de behøver.

Sådan kommer du i gang med Heap

Som arbejdsgiver

Du modtager et unikt link på mail, som din medarbejdere kan oprette sig igennem for at få 500 kr. i opstartsbonus.
Du sender linket videre til din medarbejdere, der følger vejledningen på hjemmesiden og opretter sig.
Din medarbejder opretter en firmaoverførselsaftale på sin bruger. Aftalen bliver automatisk sendt på mail til den lønansvarlige og skal herefter underskrives digitalt.
Den lønansvarlige modtager din medarbejders pensionsoplysninger automatisk på email og sætter pensionsoverførslerne op i jeres lønsystem.

Som medarbejder

Du opretter din Heap-pension via et unikt link, som du får fra din arbejdsgiver, der giver dig 500 kr. i startbonus.
Du opretter en firmaoverførselsaftale og underskriver med NemID. Den sendes automatisk til den lønansvarlige på email til underskrift.
Den lønansvarlige modtager automatisk dine pensionsoplysninger på sin email og sætter dine pensionsoverførsler op i lønsystemet.

Brug for hjælp?

Vi vil meget gerne hjælpe jer i gang med med at oprette Heap for jeres virksomhed. Book os til et gratis online møde, hvor vi kan gå det hele igennem.

Mange andre virksomheder bruger allerede Heap
Neighbours — Rainmaking — Undo — Tiimo — Vital Beats — Headlight — Spirekassen — Neighbours — Rainmaking — Undo — Tiimo — Vital Beats — Headlight — Spirekassen — Neighbours — Rainmaking — Undo — Tiimo — Vital Beats — Headlight — Spirekassen — Neighbours — Rainmaking — Undo — Tiimo — Vital Beats — Headlight — Spirekassen —

Læs om baggrunden for vores kunders valg af Heap

Headlight

 • Nem at komme i gang med

  Nemheden vægtede tungt i valget af Heap som pensionsløsning. Det skulle både være nemt for bogholderen, men også for den enkelte medarbejder. Og pga. den digitale oprettelse gik det hurtigt med at komme i gang.

 • Medarbejderens mulighed for at styre sin egen pension

  Founder bag Headlight, Oliver Bernhard, ville ikke bestemme over, hvordan medarbejdernes pensionsopsparing og sammensætning af forsikringer skulle se ud. Med Heap kan de selv overføre ekstra og tilvælge relevante forsikringer.

Spirekassen

 • Når fleksordninger giver udfordringer på pensionsområdet

  Mange medarbejdere i Spirekassen er ansat i fleksjob. Det skulle vise sig at blive en stor udfordring ift. pension. De store selskaber havde et minimumskrav til månedlige overførsler, der var helt urealistisk. Med Heap er det helt frivilligt, hvad den enkelte indbetaler, hvilket passede perfekt til Spirekassen.

 • Det bæredygtige valg

  Spirekassen arbejder ud fra en meget bæredygtig tankegang. Derfor var det et kæmpe plus, at man i Heap kunne vælge "Grøn omstilling" som investeringsretning.

Copus

 • En moderne, digital og transparens løsning

  COPUS er et ungt kommunikationsbureau med fart på, og det var vigtigt, at valget af pension matchede deres DNA. Med fokus på at være digital, transparens omkring gebyrer og nytænkende, var Heap det oplagte valg for COPUS.

 • Hjælpe de ansatte med at komme tidligt i gang med pension

  Founderne bag COPUS, Julius og Carl, ville gerne skabe incitament for, at medarbejderne kom tidligt i gang med pension. Derfor var det vigtigt at prioritere en pensionsløsning i firmaet så hurtigt som muligt.

Forskellen mellem Heap for virksomheder og en traditionel firmapension

Heap for virksomheder

Obligatorisk ordning bundet til virksomheden

+

Alle medarbejdere bliver automatisk en del af pensionsordningen, og ordningen gælder kun så længe, at medarbejderne er ansat i virksomheden. Ved ansættelsens ophør stiger pension- og forsikringspriserne.

Arbejdsgiveren har kontrollen

+

Arbejdsgiveren vælger pensionsselskab for alle medarbejdere, fastsætter størrelsen på faste minimumsoverførsler og forsikringspakke, som gælder for alle medarbejdere.

Obligatoriske firmaoverførsler

+
Alle medarbejdere får et fast beløb på minimum typisk 6% af deres bruttoløn (bestemt af arbejdsgiver og pensionsselskab).

Traditionel firmapension

Valgfri pension, som følger medarbejderen

+

Medarbejderen bestemmer selv, om de ønsker at bruge Heap eller en anden ordning. Hvis medarbejderen skifter job, følger Heap-ordningen med dem med uændrede vilkår.

Medarbejderen har kontrollen

+

Medarbejderen vælger selv, om Heap er den rette pension for dem, størrelsen på deres overførsler, forsikringsdækninger, og kan ændre det hele, lige så ofte de ønsker det.

Valgfrie firmaoverførsler

+
Medarbejderen vælger selv, om en del af lønnen skal overføres til pensionen, og kan valgfrit aftale et pensionsbidrag fra arbejdsgiveren.

Tusindvis bruger allerede Heap

"Ligeså knastørt og tungt som jeg har oplevet pensions-rådgivning og vejledning deromkring, ligeså seamless, simpelt og overskueligt er mit første indtryk som bruger af Heap."
Jacob Vidkjær,
Ejer og Motion Designer, Playminds
"Med heap fandt jeg endelig et pensionsselskab, som muliggjorde sign up digitalt og talte et sprog menigmand kunne forstå. På under 10 min var jeg nemt i gang. Super fedt produkt!"
Ninna Olsen-Stryhn,
CEO, TheHub
"Virkelig gode priser, fantastisk kundeservice og vigtigst af alt, et godt overblik over pris og services."
Christian Jepsen,
Fremragende 5/5
"Oplevelsen med Heap har været helt anderledes positiv. Og at det hele foregik 100% digital var prikken over i'et :-)"
Morten Kristensen
Fremragende 5/5

0 kr. for virksomheden og en god pris for dine medarbejdere

Pension

Max 149 kr./md. i administration
+

Dækker løbende omkostninger og udvikling af Heaps platforme og produkter. Som kom-igang-pris indtil din opsparing rammer 59.600 kr. betaler du kun 3% årligt i administration. Det betyder, at hvis du fx har 10.000 kr. på din pensionsopsparing, koster det 25 kr. i administration den måned.

Max 1 % i årlige investeringsomkostninger
+

Dækker udgifterne til fondene og Topdanmarks investeringseksperters arbejde med løbende at optimere dine investeringer mod et godt afkast. Udgifterne bliver lavere med tiden, idet vi flytter din opsparing til investeringer med lavere risiko, i takt med at du nærmer dig pensionsalderen.

Grøn omstilling 0,67-0,97%

Teknologisk udvikling 0,66-0,92%

Danske investeringer 0,65-0,89%

Globale investeringer 0,66-0,92%
0 kr. i gebyrer
+

Oprettelsen 0 kr.

Ændring af overførsler 0 kr.

Ændring af investeringsprofil 0 kr.

Ændring af investeringsformål 0 kr.

Flyt pensioner til Heap 0 kr.

Dit gamle pensionsselskab tager typisk et gebyr på knap 2.000 kr., når du skifter til Heap. Vi dækker også de udgifter, hvis du flytter et depot på mere end 100.000 kr. til Heap.

Forsikringer

Sammensæt selv din pris
+


Heap Erhvervsevne (pr. 25.000 kr./år i dækningsbeløb)
64,50 kr./md.

Heap Liv (pr. 500.000 kr. i dækningsbeløb)
104 kr./md.

Heap Kritisk sygdom (pr. 50.000 kr. i dækningsbeløb)
22 kr./md.

Heap Sundhed (med behandlernetværk)
146 kr./md.

Vil du vide mere?
Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Bliv skarp på pension, få besked om vigtige begivenheder og datoer, og hold dig opdateret på de nyeste ændringer i Heap. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid melde dig fra igen.

Dine informationer

Når du skriver dig op, accepterer du, at vi må sende dig informationer om Heap.
Tak! Du er nu skrevet op til vores nyhedsbrev
Noget gik desværre galt. Prøv igen!