Det får du med en pensionsopsparing hos Heap

Slut med tvungne faste indbetalinger, lange telefonkøer og uforståelige e-boks breve. Med Heap får du endelig en moderne pension, som passer til dit liv.

Overfør, hvad du vil - når du vil det

Med Heap kan du løbende tilpasse din pension, så den passer til dit liv. Skru op, skru ned og sæt på pause, så ofte du vil. Hos Heap møder du ikke nogen løftede pegefingre eller bedrevidende miner. Det er dit liv, og du ved bedst.

pensionsopsparing overfoersler paa mobil

Få et komplet overblik over din pension

Hos Heap kan du altid logge ind og se din nuværende pensionsopsparing, dine overførsler, og hvor meget det hele kan blive til i fremtiden. Vil du ændre overførsler, risiko eller investeringsretning? Det kan du også klare nemt og hurtigt uden at skulle booke møder eller diskutere med en sælger.

pension overblik paa mobil

Vi klarer alt det kedelige for dig

Vi optimerer løbende Heap og holder styr på alle de kedelige ting for dig. På den måde er din pension altid optimeret mod det bedste afkast, har automatisk rapportering til skat, automatisk aftrapning af risiko, når du kommer tæt på pensionsalderen og meget mere. Så længe du bare overfører det, du gerne vil spare op til din pensionsopsparing, så sørger vi for at klare resten.

Heap pension på mobil

Vil du vide mere?
Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Bliv skarp på pension, få besked om vigtige begivenheder og datoer, og hold dig opdateret på de nyeste ændringer i Heap. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid melde dig fra igen.

Dine informationer

Når du skriver dig op, accepterer du, at vi må sende dig informationer om Heap.
Tak! Du er nu skrevet op til vores nyhedsbrev
Noget gik desværre galt. Prøv igen!