Sådan investerer Heap

Bæredygtig, intelligent og med mulighed for at prioritere dit yndlingsområde. Sådan investerer vi din opsparing i fremtidens pension.

Heap investerer bæredygtigt. Selvfølgelig.

Ingen kul, olie, tobak eller våben. Vi sikrer, at din pensionsopsparing investeres bæredygtigt. Alle vores investeringer følger FN Global Compacts principper om bæredygtig investering, så du ikke risikerer, at dine penge støtter noget, du ikke er interesseret i.

Vælg en retning, så klarer vi resten.

Topdanmarks investeringseksperter sørger for altid at optimere din pensionsopsparing bedst muligt. Derudover kan du hos Heap vælge den retning for dine investeringer, som du tror mest på. Måske er du mest til danske aktier, teknologisk fokus, ekstra-grønne investeringer eller bare at sprede din investering mest muligt globalt?

Grøn omstilling

Hvis du synes, det er fornuftigt at investere i en grønnere fremtid.

Afkast seneste år
%
1.40

Teknologisk udvikling

Hvis du vil investere i de virksomheder, som er i front på den teknologiske udvikling.

Afkast seneste år
%
0.76

Danske investeringer

Hvis du gerne vil investere i danske selskaber.

Afkast seneste år
%
3.94

Globale investeringer

Hvis du gerne vil have en bred investering på tværs af landegrænser.

Afkast seneste år
%
1.78

Intelligent investering

Heap aftrapper automatisk din risiko, jo tættere du kommer på pensionsalderen. Det gør vi ud fra en investeringsprofil, som vi hjælper dig med at sammensætte, når du opretter dig. Hvis du ikke har det godt med stor risiko og udsving, så begynder vi allerede at rykke dine investeringer til mere sikre investeringer 25 år før din pensionsalder. Hvis du har det helt fint med risiko, så kan vi rykke den dato frem helt indtil 6 år inden din pensionsalder.

Heap pension på mobil

Vil du vide mere?
Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Bliv skarp på pension, få besked om vigtige begivenheder og datoer, og hold dig opdateret på de nyeste ændringer i Heap. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid melde dig fra igen.

Dine informationer

Når du skriver dig op, accepterer du, at vi må sende dig informationer om Heap.
Tak! Du er nu skrevet op til vores nyhedsbrev
Noget gik desværre galt. Prøv igen!