Presse

Vi hjælper meget gerne journalister og andre, som har brug for mere information, interviews, fotos, og lignende.

Pressemeddelelser:

Pressekontakt:

CEO og co-founder, Jeppe Winther Christensen
Mobil: 60 37 64 86
Email: jeppe@heap.dk

Presse Q&A:

Hvad er Heap®?
Heap® er den digitale pensionspartner, som hjælper mennesker med fleksible arbejdsliv med at skabe et bæredygtigt fundament for deres fremtidige økonomi.
Hvorfor er der brug for Heap®?
Vi tror grundlæggende på, at gårsdagens pensionstilbud er ude af trit med fremtidens kundebehov og arbejdsmarked. Heap® tilbyder en attraktiv pensionsløsning til den moderne arbejdsstyrke med mere fleksibel livsstil og evigtskiftende behov, der gør dem i stand til endeligt at skabe og dyrke deres fremtidige økonomiske fundament – på deres egne vilkår.
Hvad adskiller Heap® fra andre pensionsløsninger?
Vi har skabt en pensionsløsning skræddersyet til mennesker med fleksible arbejdsliv, som er:
  • 1. Enkel - pension gjort let forståelig og intuitivt, altid åbent for selvbetjening, og gode råd fra eksperter og ”andre som mig” lettilgængelige på vores 100% digitale platform.

  • 2. Fleksibel – designet til den moderne arbejdsstyrke med evigtskiftende behov, hvordu selv starter, samler, ændrer og styrer din pensionsopsparing og forsikringer når og hvor det passer dig.

  • 3. Gennemsigtig – pension med faste administrationsomkostninger, som giver dig adgang til at investere i det du tror mest på og attraktive forsikringer til priser, som svarer til firmaordninger. Vi har fjernet alle øvrige gebyrer.
Hvordan fungerer Heap®?
Vi er godkendt af Finanstilsynet som forsikringsformidler, og sælger pension og syge-ulykkesforsikringer til dig som privatperson, uanset om du er selvstændig, freelancer, lønmodtager, eller noget helt andet. Vi formidler udelukkende opsparings- og forsikringsprodukter fra Topdanmark, men tilbyder en ny unik, fleksibel og 100% digital service og rådgivningsplatform, hvor du selv kan starte, samle, ændre og styre din pensionsordning, når og hvor det passer dig og til attraktive priser.
Hvordan er ejerskabsstrukturen og ejerandelene?
Ejerskabsstrukturen er udformet så Topdanmark ejer 50% af Heap® A/S, og de resterende 50% ejes af Rainmaking, Heap® founders og medarbejdere.
Hvad bliver omkostningerne for en pensionsordning gennem Heap®?
Vi lancerer pension med en fast månedlig pris på 149 kr., uanset om du har 70.000, 700.000 eller 7 mio. kr. i pensionsopsparing. For nye pensionsopsparere tilbyder vi en særlig kom-i-gang pris på 3% årligt af din opsparing, som dog aldrig kan overstige vores max. pris på 149 kr./md. Derudover betaler du investeringsomkostninger afhængig af hvordan du ønsker din opsparing skal investeres, fx i ’Grøn Omstilling’ eller ’Teknologisk Udvikling’. Investeringsomkostningen hos Heap® matcher Topdanmarks firmapensionskunder. Og det er det! Vi har fjernet alle andre gebyrer så længe du er kunde hos os.
Hvem er den primære målgruppe for Heap® og hvor stor er den?
Vores målgruppe er alle dem, som gerne vil i gang med en pensionsordning, og som enten ikke har fundet det rette produkt eller er utilfredse med deres eksisterende ordning, og søger en løsning som er enkel, fleksibel og gennemsigtig. Det vil nok typisk selvstændige og freelancere, men vi ved det er et behov hos mange flere. Der er i dag ca. 500.000 selvstændige og freelancere i Danmark. Desuden tror vi på, at vi befinder os midt i et skifte mod langt flere projektansættelser og mennesker som tilvælger et mere fleksibelt arbejdsliv, og som ønsker den økonomiske tryghed, som enpensionsordning skaber.
Hvornår åbner Heap® for onboarding af kunder?
Vi åbner for de første testbrugere i løbet af sommeren og åbner op for alle andre til efteråret.
Hvornår åbner Heap® for forsikringer?
Vi forventer at være klar med forsikringsprodukter i december 2020.
Hvad er det geografiske fokusområde for Heap®?
Vi fokuserer lige nu kun på Danmark. Der er et stort behov og derfor også stort potentiale for os herhjemme. Hvem ved hvad fremtiden vil bringe.

Heap® logo:

Fotos:

Vil du vide mere? Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Bliv skarp på pension, få besked om vigtige begivenheder og datoer, og hold dig opdateret på de nyeste ændringer i Heap. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid melde dig fra igen.

Når du skriver dig op, accepterer du, at vi må sende dig informationer om Heap®.

Heap®
en Topdanmark-partner

Heap® er skabt i tæt samarbejde med et af landets største forsikrings- og pensionsselskaber, Topdanmark. Vi er ret nye, så det er godt at have en partner med over 100 års erfaring.

Det betyder også, at det ikke er Heaps teknologinørder, dataeksperter og designere, der investerer dine penge - det gør Topdanmark Kapitalforvaltning. Heldigvis.