Heap Erhvervsevne

Heap® er Topdanmark-partner

Vores arbejde er noget af det vigtigste, vi har. Det giver os noget at stå op til om morgenen, noget at tale om til middagsselskaber, og vigtigst af alt, så giver vores arbejde os den løn, som vi bruger til at leve vores liv med. Men har du nogensinde tænkt på, hvordan du ville være stillet, hvis du en dag mistede evnen til at arbejde?

Alt, hvad du har arbejdet for, er pludselig væk, og det økonomiske grundlag, der understøttede dig og din familie, er ligeledes forsvundet. Dit liv er fuldstændig ændret fra den ene dag til den anden. Men dette behøver ikke at være dig.

Skulle uheldet være ude, og du en dag mistede muligheden for at arbejde, så sikrer Heap erhvervsevne-forsikring din økonomi - uanset om det er midlertidigt eller varigt. Tab af erhvervsevne-forsikringen giver dig en månedlig udbetaling, helt indtil du skal på pension, eller indtil du genvinder erhvervsevnen. Så kan du fortsætte dit liv uden at bekymre dig om økonomien. Det er da til at forstå.

OBS: Vi vil gerne gøre dig opmærksom på, at vi desværre ikke tilbyder forsikringen til alle beskæftigelsesgrupper (endnu). Er du i tvivl om, om du kan tegne en tab af erhvervsevne-forsikring gennem os, kan du kontakte os på mail support@heap.dk på tlf. 93 10 10 80 eller skrive til os i chatten.

Heap forsikringer

Pris og fordele ved Heaps tab af erhvervsevne-forsikring

 • Heap Erhvervsevne koster 64,50 kr./md. for en udbetaling på 25.000kr om året

 • Ingen minimumsbetalinger til pension. Du skal altså ikke være aktivt betalende medlem for at få adgang til Heap forsikringer. Du skal kun have oprettet en Heap pensionskonto.

 • Udbetaling allerede ved 50 % invaliditet frem for ⅔ som ved mange andre selskaber

 • Karens på kun 3 måneder (op til 18 måneder hos andre steder selskaber)

 • Ekstradækning

 • Du får gavn af Top Omsorg, som hjælper 80 % tilbage til arbejdslivet inden for 5 år, og som hjælper med at navigere i det offentlige

Usikker på hvilke forsikringer, som passer til dig?

Prøv vores forsikringsguide og få et overblik over de forsikringer, der passer til dig på bare 2 minutter.

 • Svar på nogle få spørgsmål og få en oversigt med det samme

 • Modtag en mail med et tilbud fra Heap

 • Opret en gratis pensionskonto og bestem selv, hvornår du vil oprette forsikringer

Herunder kan du se, hvad Heap erhvervsevne kan dække for dig

Tab af erhvervsevne-forsikringen dækker

 • Hvis du mister mere end 50% af din erhvervsevne, får du en månedlig udbetaling, indtil du bliver 67 år.

 • Igennem Heap Erhvervsevne får du adgang til socialrådgivere i TopOmsorg, som hjælper dig med at navigere i junglen af lovgivning, myndigheder og behandlere, imens du er sygemeldt.

 • Du får en ekstra dækning på op til 186.564 kr., hvis du kommer i resource- eller afklaringsforløb hos det offentlige. Det hjælper til at minimere større udsving i din indtægt.

Tab af erhvervsevne-forsikringen dækker ikke

 • Hvis du stadig har mere end 50% af din erhvervsevne, dækker forsikringen ikke.

 • Dækningen starter efter en 3 måneders karensperiode fra den dag, du bliver syg. Det betyder, at du ikke får en udbetaling de første 3 måneder af dit sygdomsforløb.

 • Udbetalingerne stopper, hvis du genvinder din erhvervsevne, hvis forsikringen ophører, eller hvis du dør.

Sidder du og tænker - det lyder da meget godt, men hvordan virker det egentlig? Så er du kommet til det rette sted. Hvis du har været så uheldig at mistet mere end 50 % af din erhvervsevne og skal have en udbetaling - så læs med herunder.

Hvordan fungerer forsikringen?

 • Udbetalingen starter, når Topdanmark har vurderet, at du har mistet mindst halvdelen af din erhvervsevne i længere tid end karensperioden.

 • Udbetalingens størrelse er afhængig af, hvor stor din dækning er.

 • Topdanmarks vurdering er uafhængig af de offentlige myndigheders vurdering og af andre selskabers vurdering.

Læs mere om forsikringen hos Topdanmark

Vil du vide mere? Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Bliv skarp på pension, få besked om vigtige begivenheder og datoer, og hold dig opdateret på de nyeste ændringer i Heap. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid melde dig fra igen.

Når du skriver dig op, accepterer du, at vi må sende dig informationer om Heap®.

Heap®
en Topdanmark-partner

Heap® er skabt i tæt samarbejde med et af landets største forsikrings- og pensionsselskaber, Topdanmark. Vi er ret nye, så det er godt at have en partner med over 100 års erfaring.

Det betyder også, at det ikke er Heaps teknologinørder, dataeksperter og designere, der investerer dine penge - det gør Topdanmark Kapitalforvaltning. Heldigvis.