Danmarks nemmeste pension for virksomheder

Fleksibel og bæredygtig pension til de ansatte, helt uden bindinger og gebyrer.

Ingen administration

Med Heap for virksomheder slipper I helt for bøvlet administration og omkostninger.

Fleksibel

Dine ansatte bestemmer selv, hvor meget de overfører, og hvilke forsikringer der passer til deres behov. Ingen bindinger og minimumskrav.

Støttende

Vi har gjort pension nemt at forstå, så dine ansatte let kan oprette sig. Mangler I hjælp, sidder vi dog altid klar til at rådgive. Ring, send en chatbesked, eller book et onlinemøde.

Bæredygtig

Topdanmarks investeringseksperter optimerer løbende dine ansattes pension for et højt og bæredygtigt afkast.

Mange andre virksomheder bruger allerede Heap
Neighbours — Rainmaking — Undo — Tiimo — Vital Beats — Headlight — Spirekassen — Neighbours — Rainmaking — Undo — Tiimo — Vital Beats — Headlight — Spirekassen — Neighbours — Rainmaking — Undo — Tiimo — Vital Beats — Headlight — Spirekassen — Neighbours — Rainmaking — Undo — Tiimo — Vital Beats — Headlight — Spirekassen —

Få en nem pension, der passer til jer

Heap er Danmarks nemmeste pension til virksomheder. Du undgår bøvlet administration, og dine ansatte kan let komme i gang.

Hvad får din virksomhed?

 • Ingen administration

  Hos Heap slipper virksomheden for løbende at skulle administrere pensioner og forsikringer i kedelige møder. Du skal blot henvise dine ansatte til os, så opretter de sig hos Heap.

 • Ingen omkostninger, ingen bindinger

  Det koster 0 kr. for virksomheden at bruge Heap. Vi binder ikke dine nuværende og fremtidige ansatte til at oprette en pension. Dine ansatte bestemmer helt selv over deres pension og forsikringer.

 • Helt fleksible overførsler

  Din virksomhed og dine ansatte bestemmer helt selv, hvornår og hvor meget i overfører. Lad dine ansatte overføre penge via MobilePay, eller sæt overførsler op i jeres lønsystem. Ændr overførslerne, når I vil.

Hvad får dine ansatte?

 • Nem, fleksibel og bæredygtig pension

  Med Heap får dine ansatte en pension som er 100% fleksibel og bæredygtigt investeret. Dine ansatte kan selv bestemme hvor meget de overfører og hvilke forsikringer, de gerne vil have. Dine ansatte kan selv rette alting inde på Heap, lige når det passer dem.

 • Personlig støtte

  Dine ansatte kan altid få hjælp hos os. Vi sidder klar til at rådgive på telefon og chat, og derudover har de også mulighed for ubegrænsede individuelle møder.

Sådan kommer du i gang med Heap for virksomheder

Book et møde med os, og lad os forstå virksomhedens behov
Vælg, om I vil have et fællesmøde, hvor vi hjælper dine ansatte personligt i gang
Alle ansatte opretter sig via jeres unikke link
Læn dig tilbage, og lad os styre pensionerne

Læs om baggrunden for vores kunders valg af Heap

Headlight

 • Nem at komme igang med

  Nemheden vægtede tungt i valget af Heap som pensionsløsning. Det skulle både være nemt for bogholderen, men også for den enkelte medarbejder. Og pga. den digitale oprettelse gik det hurtigt med at komme i gang.

 • Medarbejderens mulighed for at styre sin egen pension

  Founder bag Headlight, Oliver Bernhard, ville ikke bestemme over, hvordan medarbejdernes pensionsopsparing og sammensætning af forsikringer skulle se ud. Med Heap kan de selv overføre ekstra og tilvælge relevante forsikringer.

Spirekassen

 • Når fleksordninger giver udfordringer på pensionsområdet

  Mange medarbejdere i Spirekassen er ansat i fleksjob. Det skulle vise sig at blive en stor udfordring ift. pension. De store selskaber havde et minimumskrav til månedlige overførsler, der var helt urealistisk. Med Heap er det helt frivilligt, hvad den enkelte indbetaler, hvilket passede perfekt til Spirekassen.

 • Det bæredygtige valg

  Spirekassen arbejder ud fra en meget bæredygtig tankegang. Derfor var det et kæmpe plus, at man i Heap kunne vælge "Grøn omstilling" som investeringsretning.

Copus

 • En moderne, digital og transparens løsning

  COPUS er et ungt kommunikationsbureau med fart på, og det var vigtigt, at valget af pension matchede deres DNA. Med fokus på at være digital, transparens omkring gebyrer og nytænkende, var Heap det oplagte valg for COPUS.

 • Hjælpe de ansatte med at komme tidligt i gang med pension

  Founderne bag COPUS, Julius og Carl, ville gerne skabe incitament for, at medarbejderne kom tidligt i gang med pension. Derfor var det vigtigt at prioritere en pensionsløsning i firmaet så hurtigt som muligt.

Forskellen mellem Heap for virksomheder og en traditionel firmapension

Heap for virksomheder

Obligatorisk ordning bundet til virksomheden

+

Alle medarbejdere bliver automatisk en del af pensionsordningen, og ordningen gælder kun så længe, at medarbejderne er ansat i virksomheden. Ved ansættelsens ophør stiger pension- og forsikringspriserne.

Arbejdsgiveren har kontrollen

+

Arbejdsgiveren vælger pensionsselskab for alle medarbejdere, fastsætter størrelsen på faste minimumsoverførsler og forsikringspakke, som gælder for alle medarbejdere.

Obligatoriske firmaoverførsler

+
Alle medarbejdere får et fast beløb på minimum typisk 6% af deres bruttoløn (bestemt af arbejdsgiver og pensionsselskab).

Traditionel firmapension

Valgfri pension, som følger medarbejderen

+

Medarbejderen bestemmer selv, om de ønsker at bruge Heap eller en anden ordning. Hvis medarbejderen skifter job, følger Heap-ordningen med dem med uændrede vilkår.

Medarbejderen har kontrollen

+

Medarbejderen vælger selv, om Heap er den rette pension for dem, størrelsen på deres overførsler, forsikringsdækninger, og kan ændre det hele, lige så ofte de ønsker det.

Valgfrie firmaoverførsler

+
Medarbejderen vælger selv, om en del af lønnen skal overføres til pensionen, og kan valgfrit aftale et pensionsbidrag fra arbejdsgiveren.

Tusindvis bruger allerede Heap

"Ligeså knastørt og tungt som jeg har oplevet pensionsrådgivning og vejledning deromkring, ligeså seamless, simpelt og overskueligt er mit første indtryk som bruger af Heap."
Jacob Vidkjær,
Ejer og Motion Designer, Playminds
"Med heap fandt jeg endelig et pensionsselskab, som muliggjorde sign up digitalt og talte et sprog menigmand kunne forstå. På under 10 min var jeg nemt i gang. Super fedt produkt!"
Ninna Olsen-Stryhn,
CEO, TheHub
"Virkelig gode priser, fantastisk kundeservice og vigtigst af alt, et godt overblik over pris og services."
Christian Jepsen,
Fremragende 5/5
"Oplevelsen med Heap har været helt anderledes positiv. Og at det hele foregik 100% digital var prikken over i'et :-)"
Morten Kristensen
Fremragende 5/5

0 kr. for virksomheden og en god pris for dine medarbejdere

Pension

Max 149 kr./md. i administration
+

Dækker løbende omkostninger og udvikling af Heaps platforme og produkter. Som kom-igang-pris indtil din opsparing rammer 59.600 kr. betaler du kun 3% årligt i administration. Det betyder, at hvis du fx har 10.000 kr. på din pensionsopsparing, koster det 25 kr. i administration den måned.

Max 1% i årlige investeringsomkostninger
+

Dækker udgifterne til fondene og Topdanmarks investeringseksperters arbejde med løbende at optimere dine investeringer mod et godt afkast.Udgifterne bliver lavere med tiden, idet vi flytter din opsparing til investeringer med lavere risiko, i takt med at du nærmer dig pensionsalderen.

Grøn omstilling 0,67-0,97%

Teknologisk udvikling 0,66-0,92%

Danske investeringer 0,65-0,89%

Globale investeringer 0,66-0,92%
0 kr. i gebyrer
+

Oprettelsen 0 kr.

Ændring af overførsler 0 kr.

Ændring af investeringsprofil 0 kr.

Ændring af investeringsformål 0 kr.

Flyt pensioner til Heap 0 kr.

Dit gamle pensionsselskab tager typisk et gebyr på knap 2.000 kr., når du skifter til Heap. Vi dækker også de udgifter, hvis du flytter et depot på mere end 100.000 kr. til Heap.

Forsikringer

Sammensæt selv din pris
+


Heap Erhvervsevne (pr. 25.000 kr./år i dækningsbeløb)
64,50 kr./md.

Heap Liv (pr. 500.000 kr. i dækningsbeløb)
104 kr./md.

Heap Kritisk sygdom (pr. 50.000 kr. i dækningsbeløb)
22 kr./md.

Heap Sundhed (med behandlernetværk)
146 kr./md.

Vil du vide mere?
Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Bliv skarp på pension, få besked om vigtige begivenheder og datoer, og hold dig opdateret på de nyeste ændringer i Heap. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid melde dig fra igen.

Dine informationer

Når du skriver dig op, accepterer du, at vi må sende dig informationer om Heap.
Tak! Du er nu skrevet op til vores nyhedsbrev
Noget gik desværre galt. Prøv igen!