Hvordan finder man det bedste pensions-selskab?

Se Heaps sammenligning af pensionsordninger her

Pension er lidt af en jungle, og man skal læse meget med småt og sidde i lange telefonkøer hos de fleste selskaber for at finde ud af, hvad selskaberne egentlig tilbyder. Ikke mindst for at finde ud af, hvad det rent faktisk koster.

Men fat mod! I Heap har vi gjort arbejdet for dig, så du kan finde den bedste løsning og den pensionsopsparing, der passer til dig og dit liv. Det korte af det lange er, at hvis du gerne vil have en nem, fleksibel og bæredygtig pension til den bedste pris, så er du det helt rigtige sted!

Scroll ned for at se sammenligning af pensionsordningerne og 3 priseksempler.

Heap er den eneste pension i Danmark, som er helt fleksibel, og hvor du kan komme i gang, når du vil

Hos Heap får du, som den eneste pension i Danmark, fuld frihed til at overføre, når du vil, og hvor meget du vil. Du kan selvfølgelig ordne det hele digitalt, når det passer dig. Så hvis du gerne vil undgå at sidde i lange telefonkøer og være tvunget til at overføre et fast minimumsbeløb hver måned, så er Heap en god løsning til dig.

Priser på pensionsordninger. Heap er bedst til de fleste

Priser er generelt ikke noget, man taler højt om i pensionsbranchen. Mange af vores tusindvis af brugere har fortalt os om, hvor svært det var at finde ud af, hvad de egentlig skal betale hos andre pensionsselskaber, for at kunne sammenligne Heap med alternativer inden oprettelsen.

Generelt er der 3 slags omkostninger ved pension: gebyrer, administrations- og investeringsomkostninger. Alle disse omkostninger varierer fra selskab til selskab.

Når du er bruger af Heap, slipper du helt for gebyrer. Du betaler kun administrations- og investeringsomkostninger. Se hvordan Heap er sammenlignet med andre selskaber herunder.

Vil du vide mere?
Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Bliv skarp på pension, få besked om vigtige begivenheder og datoer, og hold dig opdateret på de nyeste ændringer i Heap. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid melde dig fra igen.

Dine informationer

Når du skriver dig op, accepterer du, at vi må sende dig informationer om Heap.
Tak! Du er nu skrevet op til vores nyhedsbrev
Noget gik desværre galt. Prøv igen!