Fund yourself

Vind et gavekort på 10.000 kr. til Spies

Trustpilot score 4.5 ud af 5
Heap® er Topdanmark-partner

Kom i gang med din pension i juni og vind 10.000 kr. til Spies

Alle der opretter en Heap-pension i juni deltager automatisk i lodtrækningen om et gavekort på 10.000 kr. til en valgfri Spies-rejse

  • Følg linket herunder og opret din pension på 10 minutter

  • Vi trækker vinderen i uge 27 og giver besked direkte

Klimakompenseret ferie, selvfølgelig

Ligesom Heap's bæredygtige investeringer, er Spies en af rejsebranchens førende inden for bæredygtige rejser. Dit fly, hotel og al transfer er derfor klimakompenseret i overensstemmelse med FN’s bæredygtighedsmål igennem Natural Capital Partners.

Betingelser

Vi trækker vinderen i uge 27 blandt alle dem, som har oprettet en Heap-pension i juni 2021. Vinderen får direkte besked. Du skal have færdiggjort din tilmelding og have underskrevet alle dokumenter inden 30. juni 23.59. Du skal have bopæl i Danmark. Du kan kun deltage en gang i konkurrencen. Dit gavekort er gældende i 3 år. Du accepterer, at vi deler dit fornavn, efternavn og billede på sociale medier som vinder af konkurrencen.

Vil du vide mere? Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Bliv skarp på pension, få besked om vigtige begivenheder og datoer, og hold dig opdateret på de nyeste ændringer i Heap. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid melde dig fra igen.

Når du skriver dig op, accepterer du, at vi må sende dig informationer om Heap®.

Heap®
en Topdanmark-partner

Heap® er skabt i tæt samarbejde med et af landets største forsikrings- og pensionsselskaber, Topdanmark. Vi er helt nye, så det er godt at have en partner med over 100 års erfaring.

Det betyder også, at det ikke er Heaps teknologinørder, dataeksperter og designere, der investerer dine penge - det gør Topdanmark Kapitalforvaltning. Heldigvis.